Κατηγορίες
Διάφορα

To Imathia Sports News σε λίγες μέρες στον…αέρα!

ermis-imathiaΜπορεί να βρισκόμαστε σε εορταστικό κλίμα και το 2015 να είναι προ των πυλών, ωστόσο οι συνεργάτες του Imathia Sports News βρίσκονται σε…αναβρασμό ώστε να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με νέες ιδέες και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις για τον αναγνώστη (και στην προκειμένη περίπτωση τον ακροατή).

Έτσι, 29 μήνες μετά το δυναμικό ξεκίνημα στο διαδίκτυο, το ImathiaSportsNews μπαίνει πλέον και στον…ρομαντικό κόσμο του ραδιοφώνου! Σε συνεργασία με έναν…κολοσσό στο διαδικτυακό ραδιόφωνο και με μεγάλη ιστορία στα τοπικά δρώμενα της Νάουσας (και όχι μόνο) “Ράδιο Ερμής“, η αγαπημένη σας αθλητική ιστοσελίδα θα εκπέμπει από τις αρχές του έτους και μέσω του radioermis.gr.

Εξαρχής, έχει προγραμματιστεί μία εβδομαδιαία εκπομπή αθλητικού βεβαίως περιεχομένου, με κυριότερη ειδησεογραφία το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και με βασικό εκφραστή αυτού τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή! Δεν θα αποκαλύψουμε περισσότερες πληροφορίες, εν καιρώ άλλωστε θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις για την εκπομπή που προετοιμάζουμε αλλά και τα μελλοντικά μας σχέδια!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected