Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Βέροια – Το…μπλοκάκι του Γκρανέρο ενόψει Ιανουαρίου

2fa4472b47e90ab755a181d4530762ca_LΜε στόχο τον εξορθολογισμό του ρόστερ συζήτησε ο Χοσέ Γκρανέρο με τη διοίκηση της Βέροιας για το πώς θα κινηθούν τον Ιανουάριο.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι αποδεσμεύσεις, παικτών που δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα, αλλά και όσων δεν υπολογίζονται και δεν «χωράνε» στο ρόστερ. Κι’ αυτό γιατί σε κάποιες θέσεις υπάρχουν πολλές λύσεις, ενώ σε κάποιες άλλες υπάρχουν ελλείψεις.

Στη λίστα με τους φευγάτους βρίσκονται οι Βούκιτς, Κατίδης, Γεωργιάδης και Καταλά, οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα και δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό τεχνικό. Υπό συζήτηση είναι το θέμα του Ιβάν Μαλόν, που ίσως παραμείνει. Παράλληλα, εκτός πλάνων βρίσκονται οι Χομσίογλου, Τσιάμης, Παναγιωτούδης, Χασελμπάινκ, Μαρκέλης, Μάνος, Μεληκιώτης και Ντόγος, με τους περισσότερους να δίνονται δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια και εμπειρίες.

Στον αντίποδα, συγκεκριμένες είναι οι κινήσεις που θα κάνει η Βέροια για να ενισχύσει το ρόστερ της. Στόχος είναι η απόκτηση ενός δεξιού μπακ και ενός επιτελικού μέσου, ενώ άλλη μεταγραφή θα γίνει μόνο σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάτι το εξαιρετικό.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected