BET

Σοίχημα – Με το βλέμμα στην Boxing Day!

6aca5751b128b52973d44160c5dc8205_61935Διαδικαστικά μεν, κερδοφόρα δε ξεκίνησε η στοιχηματική μας εβδομάδα. Έγινε Γκολ – Γκολ το Γιουβέντους, Νάπολι, under το Ρίο Άβε – Πάκος Φερέιρα και άσος η Μπράγκα. Απόλυτη τριάδα λοιπόν και στρέφουμε το βλέμμα μας στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα. Αυτές τις μέρες προτεραιότητα δεν μπορεί να αποτελέσει το στοίχημα, όμως όσο υπάρχει δράση στο αγαπημένο μας… άθλημα, εμείς θα δηλώνουμε «παρών». Πάνω απ’ όλα όμως, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους!

Οι Βρετανοί, Άγγλοι και Σκοτσέζοι, θα μας απασχολήσουν κατά κύριο λόγο μέσα στις γιορτές, όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Και σε πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος στέκεται πάντα η Πρέμιερ Λιγκ. Την Παρασκευή (26/12) έχουμε πλήρη αγωνιστική, τη λεγόμενη boxing day και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η επόμενη (σύσσωμη) αγωνιστική του κορυφαίου αγγλικού πρωταθλήματος διεξάγεται την Κυριακή (28/12). Δύο ματς δηλαδή σε 48 ώρες από την έναρξη του πρώτου. Και όποιος αντέξει… (αυτό απαιτεί και συντήρηση δυνάμεων για πολλές αν όχι όλες τις ομάδες).

Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από έξι νίκες. Βρίσκεται στο -3 από την Τσέλσι και θέλει να την καταδιώξει όσο μπορεί. Με όλες τις δυνάμεις της, κι ας είναι περιορισμένες, αφού έχει πληγεί από σοβαρούς τραυματισμούς. Πάντως, με τη φόρα που έχει πάρει, εύκολα ή δύσκολα αναμένουμε να νικήσει τη γηπεδούχο Γουέστ Μπρομ.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται και η Τότεναμ. Από τα τέλη του Νοέμβρη έχει χάσει μόνο από την Τσέλσι. Εκτός έδρας παρουσιάζει συνήθως και καλύτερο πρόσωπο και αυτό είναι ένας σοβαρός λόγος που μας οδηγεί στο να την προτιμήσουμε. Αντιμετωπίζει εκτός Λονδίνου τη Λέστερ, δηλαδή την ουραγό που προέρχεται από πέντε ήττες και την Κυριακή δίνει ματς-τελικό κόντρα στη Χαλ που επίσης μάχεται για την παραμονή της.

Κάτι από την Τσάμπιονσιπ. Εννέα αγωνιστικές αήττητη συμπλήρωσε η Ίπσουιτς που πλέον «χτυπά» την απευθείας άνοδο. Κατέβαλε και τη Μίντλεσμπρο που επίσης είχε πολύ μεγάλο αήττητο σερί και τώρα εκτός από την ποιότητά της, δείχνει και αυτοπεποίθηση. Έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στη φορμαρισμένη Μπράντφορντ, αλλά αυτή την περίοδο δεν υπάρχει ομάδα που να αντιμετωπίζει την Ίπσουιτς και να θεωρείται φαβορί. Χ2.

Πάμε στην Α’ Αγγλίας. Η φορμαρισμένη και διεκδικήτρια της απευθείας ανόδου Πρέστον υποδέχεται τη… ζημιάρα Μπάρνσλεϊ. Αυτή έχει κάνει πολλές εκπλήξεις μέσα στη σεζόν, αλλά αυτή τη στιγμή η Πρέστον δείχνει πολύ ισχυρή.

Έκπληξη ψάχνουμε αλλού. Η Όλνταμ έχασε 4-0 από τη Γέοβιλ και 7-0 από τη Μίλτον Κέινς Ντονς. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε θα συνέλθει. Η Κρου αντίθετα, παλεύει πλέον με αξιώσεις για την παραμονή της και κάθε άλλο παρά καταδικασμένη είναι. Το απέδειξε και με τη νίκη επί της πρωτοπόρου Μπρίστολ Σίτι. Κόντρα στο φαβορί και Χ2.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

122 Γουεστ Μπρομ – Μάντσεστερ Σίτι 2

125 Λέστερ – Τότεναμ 2

127 Μπέρνλι – Λίβερπουλ Under

128 Σάντερλαντ – Χαλ Under

113 Μπρέντφορντ – Ίπσουιτς 2Χ

147 Πρέστον – Μπάρνσλεϊ 1

145 Όλνταμ – Κρου Χ2

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected