Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το απίστευτο γκολ του πιτσιρικά της Βιγιαρεάλ και η “δολοφονική” κλωτσιά νεαρού της Γιουβέντους! (vids)

5a8fccb1568ffbef955cee55e521e1b4_LΈνα γκολ που θα ζήλευαν τα κορυφαία αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σημείωσε ένας έφηβος παίκτης της Βιγιαρεάλ.

Το όνομα αυτού είναι  Άλφαρο Κρουζ με τον παίκτη του «κίτρινου υποβρυχίου» να σημειώνει  όχι απλά το πλέον εντυπωσιακό στο θριαμβευτικό 4-0 της ομάδας του επί της Ασπάιρ Ακάντεμι.

Ο Κρουζ  πήρε την μπάλα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της ομάδας από το Κατάρ και με μαγική ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους που τον είχαν περικυκλώσει και με  καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό την έστειλε στα δίκτυα.

Ένα μικρό ποδοσφαιρικό αριστούργημα από τον μικρό της Βιγιαρεάλ.

Πρεσβευτής της … σκοτεινής πλευράς του ποδοσφαίρου  αποδείχθηκε ο Μποφάνο στη διάρκεια της αναμέτρησης της  παιδικής ομάδας της Γιουβέντους  με την Μπαρτσελόνα.

Ο επιθετικός της ομάδας του Τορίνο  μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα και ενώ δεν υπήρχε ακόμα σκορ  επιχείρησε να μπει στην αντίπαλη περιοχή με τον αρχηγό των Καταλανών Ρίκαρντ Σάκο να απλώνει το χέρι του και να τον αρπάζει από τη φανέλα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μπάλας.

Κλασική παράβαση για πέναλτι με τον διαιτητή να μην καταλογίζει την εσχάτη των ποινών όπως όφειλε αλλά με το θύμα να μεταμορφώνεται άμεσα σε θήτη καθώς γύρισε και έριξε μία κλωτσιά εν ψυχρώ στον αντίπαλο με τον άρχοντα του αγώνα ούτε και σ’ αυτή την περίπτωση να αντιδρά σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα των κανονισμών.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected