Football League - Μεταγραφές

Απόλλων Καλαμαριάς – Επαφές με Βέροια για Μάνο και Παναγιωτούδη

1656356_392253624259743_6468353745859314049_nΜεταγραφικός οργασμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι «κοκκινόμαυροι» έχουν εντοπίσει τους στόχους τους και έχουν μπει, πλέον, σε διαδικασία διαπραγματεύσεων προκειμένου να τους εντάξουν στο ρόστερ τους.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε επαφή ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων 1926 Βασίλη Ανατολίτη και τον ομόλογό του της Βέροιας Θόδωρο Καρυπίδη, η οποία είχε αμιγώς μεταγραφικό περιεχόμενο. Συγκεκριμένα ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης αποτέλεσε το όνομα του 20χρονου επιθετικού της Βέροιας Δημήτρη Μάνου και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα. Ο νεαρός φορ είχε πέρσι ένα γκολ σε 18 εμφανίσεις του με την φανέλα της Βέροιας, ενώ φέτος δεν έχει καταγράψει ακόμη κάποια επίσημη συμμετοχή.

Εξάλλου, κουβέντα έγινε και για τον Κώστα Παναγιωτούδη, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Βέροια, με τον πρόεδρο της «βασίλισσας» να μην φέρνει αντίρρηση στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Καλαμαριά. Τα αποτελέσματα της συζήτησης κρίνονται απολύτως θετικά για τον Απόλλωνα και οι δύο περιπτώσεις αναμένεται να προχωρήσουν τις επόμενες μέρες.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected