Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπαρτσελόνα – Υψηλή τεχνική από το…”Τρίο Στούντζες”! (vid)

d81977ee29fd11ce269ea408670cccce_LΜία παραλλαγή του περίφημου τίκι-τάκα , του συστήματος κατοχής  και εναλλαγής της μπάλας μεταξύ των παικτών της επί ώρα πριν εκδηλωθεί η επίθεση που η Μπαρτσελόνα τα προηγούμενα χρόνια είχε ως αγωνιστικό προφίλ παρουσίασαν με εντυπωσιακό τρόπο τρία βασικά στελέχη της σε πρόσφατη προπόνηση της ομάδας.

Οι Τσάβι Ερνάντες , Αντρές Ινιέστα και  Σέρχιο Μπουσκέτς οι τρεις κινητήριοι μοχλοί στη μεσαία γραμμή των Καταλανών στο διάστημα της …επιβολής του αγωνιστικού αυτού στυλ της Μπάρτσα που τα δύο τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να …υποχωρεί  έδειξαν ότι εξακολουθούν να γνωρίζουν εξαιρετικά καλά την εν λόγω τέχνη.

Όπως αναφέρει το σχετικό βίντεο που ανέβασε ο σύλλογος της Βαρκελώνης στο επίσημο του κανάλι στο Youtube η εν λόγω επίδειξη έγινε πριν από λίγες ημέρες στη διάρκεια προπόνησης στην Ciutat Esportiva (στο προπονητικό κέντρο της ομάδας). Με τους τρεις διεθνείς Ισπανούς μέσους για περίπου δυόμισι λεπτά να κρατούν με τα πόδια  στον αέρα την μπάλα και να έχουν συνολικά 99 κτυπήματα πριν ο Ινιέστα …βαρεθεί και δώσει σκόπιμα τέλος σ’ αυτό το σόου.

Απολαύστε τους..

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected