Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – Η παραίτηση Παγγούρα και οι επόμενες κινήσεις της διοίκησης

DSC_7363

Λίγες μέρες μετά την απόλυτα επιτυχημένη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η Δόξα Λιανοβεργίου σε συνεργασία με τον Σάκη Παγγούρα, ο έμπειρος προπονητής υπέβαλε μέσω επιστολής την παραίτηση του!

Ουσιαστικά η είδηση μπορεί να χαρακτηριστεί ως “κεραυνός εν αιθρία”, καθώς τόσο ο τεχνικός της ομάδας όσο και ο ίδιος ο σύλλογος ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη μεταξύ τους συνεργασία.

Ωστόσο, η μείωση του ρυθμού των προπονήσεων αλλά και η αδυναμία της ομάδας να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό ποδοσφαιριστών για να αγωνιστεί χθες στο προγραμματισμένο τουρνουά με Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και Νησαϊκό, ήταν το γεγονός που…ξεχείλισε το ποτήρι.

Αναλυτικά η επιστολή του :

“Μετά από ένα ωραίο ταξίδι το οποίο ξεκίνησε τρεις αγωνιστικές περιόδους πριν, ήρθε το τέλος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουμε συνεργαστεί αυτά τα χρόνια και τον κόσμο που στήριξε και στηρίζει την ομάδα. Ένα ταξίδι με δύο ανόδους, με απολογισμό περίπου 40 νικών, 10 ισοπαλιών και 2 ηττών.

Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι γνωστοί. Όπως όλα δείχνουν ήρθε ο κορεσμός στα παιδιά της ομάδας. Δεν παρακολουθούν τις προπονήσεις με αποκορύφωμα τα χτεσινά φιλικά με Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και Νησαϊκό στο γήπεδό μας όπου δεν έδωσαν το παρών. Μερίδιο ευθύνης ίσως να φέρνω και εγώ οπότε είναι καλύτερο η αποχώρηση μου να ανασυντάξει την ομάδα.

Με απέραντη εκτίμηση στην ομάδα, στους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της Δόξας”

Σύμφωνα με πληροφορίες του ImathiaSportsNews, η διοίκηση της ομάδας θα καλέσει αύριο έκτακτη Γενική Συνέλευση και κοινή γραμμή όλων στον “κυανόλευκο” σύλλογο είναι να υπάρξει προσπάθεια να μεταπειστεί ο έμπειρος τεχνικός, ειδικά τώρα που η Δόξα έχει μπει πλέον σε τροχιά ανόδου μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected