Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Οι εκλογές προκαλούν…αλαλούμ στο πρόγραμμα!

977ded4cb96fbb8c90652645d4c48887_LΈνα σημαντικό πρόβλημα… προκάλεσε η «πτώση» της Κυβέρνησης, έπειτα από την αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την… προκήρυξη εκλογών για την Κυριακή 25 Ιανουαρίου από τον Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας (29/12) διεξήχθη η τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο, δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία των 180 βουλευτών στην πρόταση της Κυβέρνησης για τον Σταύρο Δήμα, με αποτέλεσμα, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να προκηρύξει εκλογές για τις 25 Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει πως την Κυριακή που οι Έλληνες θα οδηγηθούν στις κάλπες δεν δύναται να πραγματοποιηθούν αγώνες της Super League, κάτι που προκαλεί σημαντικό πρόβλημα στη διοργανώτρια αρχή, μια και δεν υπάρχει η… δυνατότητα αναβολής της 20ης αγωνιστικής, που έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 24-26 Ιανουαρίου.

Οι ημερομηνίες είναι περιορισμένες και εντός των επόμενων ημερών, η Super League θα κληθεί να αποφασίσει για το… μέλλον της αγωνιστικής. Σύμφωνα με το σενάριο που φαντάζει πιο… πιθανό, είναι η μετάθεση των αγώνων της Κυριακής, για το Σάββατο 24 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 26 του μηνός.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected