Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Εθνικός Φιλιππιάδας – “Κύμα” φυγής από παίκτες!

0011[1]Δραματικές είναι οι ώρες που περνάει ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Λίγο μετά την έλευση του νέου χρόνου, οι «κυανόλευκοι» δεν ξέρουν τι τους επιφυλάσσει το «αύριο» και οι παίκτες ξεπέρασαν τα όριά τους.

Μετά την αποχώρηση πολλών ποδοσφαιριστών, φαίνεται πως και οι τελευταίοι ενδοιασμοί ορισμένων παικτών να αποχωρήσουν εξαφανίστηκαν.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές όπως οι Βέργος, Κατσαδούρος, Νικολάου, Φαρμάκης, Ζάχος, Τζιάκος, αποτελούν παρελθόν και προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και ο Θεοδώρου.

Ο Άγγελος Θεοδώρου ζήτησε να αποχωρήσει και βρίσκεται σε επαφές με την διοίκηση, η οποία προσπαθεί να τον μεταπείσει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του SportsNow.gr άλλος ένας βασικός ποδοσφαιριστής ζήτησε σήμερα να μείνει ελεύθερος.

Με το κλίμα αβεβαιότητας όμως που επικρατεί στον σύλλογο τα πάντα είναι στον αέρα και οι φίλοι της ομάδας περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Εθνικός βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση και τις επόμενες ημέρες θα φανεί κατά πόσο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική.

*Βησσαρίων Σάκκος, sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected