Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Εθνικός Φιλιππιάδας – Κατέφθασε ο Στεφάνοβιτς

DSC_0002Συνεπής στο ραντεβού του αποδείχθηκε ο 19χρονος (26/7/1995) πανύψηλος (1,96) Σέρβος μεσοεπιθετικός Άντζελο Στεφάνοβιτς.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός  βρέθηκε σήμερα -συνοδεία του πατέρα του  Γκόραν Στεφάνοβιτς πρώην τεχνικού της Βέροιας- στα γραφεία του Εθνικού και συζήτησε για μία ώρα με τον αντιπρόεδρο των «κυανόλευκων» κ. Θωμά Βασίλα και τα μέλη του ΔΣ Λευτέρη Αμανατίδη και Χρήστο Χασκή το ενδεχόμενο της συνεργασίας του με την ομάδα της Φιλιππιάδας.

Συμφωνία ωστόσο δεν προέκυψε, καθώς παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες μέρες γινόταν λόγος για προφορική συμφωνία. Το ενδεχόμενο ωστόσο ο 19χρονος μεσοεπιθετικός να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση των «κυανόλευκων» ενόψει του Γενάρη παραμένει ανοικτό.

Ο Άντζελο Στεφάνοβιτς δέχθηκε να συμμετάσχει στις επόμενες προπονήσεις του Εθνικού, προκειμένου να εκτιμηθεί η αγωνιστική του κατάσταση από τον Δημήτρη Μπαλάφα, και αν ικανοποιήσει οι «κυανόλευκοι» θα προχωρήσουν στην απόκτηση του.

Ο Άντζελο Στεφάνοβιτς έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, της FC Cukaricki Βελιγραδίου, και της FC Strem Βελιγραδίου.

*Kωνσταντίνος Κολιός, sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected