Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αναγέννηση Άρτας – Ανακοίνωσε τις δύο πρώτες προσθήκες

414ea480f29fd9d398dbf830749d06a0_62533Η μεταγραφική ενίσχυση στην Αναγέννηση Άρτας πήρε μπροστά. Με τα χρώματα της ομάδας θα αγωνίζονται πλέον οι Θοδωρής Μανιώτης και Νίκος Ζάχος (ΦΩΤΟ), οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν το «συγκρότημα» του Ηλία Μαγκάκη να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα προέρχονται από την Κ20 του Ατρομήτου και τον Εθνικό Φιλιππιάδας αντίστοιχα, όπως αναφέρει και η διοίκηση του συλλόγου στη σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε την Παρασκευή (2/1). Παράλληλα, οι ιθύνοντες διαψεύδουν τα όποια σενάρια περί υποψήφιων μεταγραφικών στόχων έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η ανακοίνωση της αρτινής ομάδας, την οποία υπέγραψε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ηλία Καρίνος, ανέφερε:

«Η διοίκηση της Αναγέννησης Άρτας ανακοινώνει την απόκτηση των Θοδωρή Μανιώτη (από Κ20 Ατρομήτου Αθηνών) και Νίκου Ζάχου (από Εθνικό Φιλιππιάδας). Παράλληλα ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι δημοσιεύματα τοπικού μπλογκ που αναφέρονται σε μεταγραφές της ομάδας μας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και κινούνται ίσως εκ του πονηρού».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected