Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δόξα Δράμας – Συμπαίκτης του Γελαδάρη ο Παπαζούδης!

papazoudis_610x400Δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξα Δράμας είναι ο 28χρονος (24/11/87) αμυντικός χαφ Σωτήρης Παπαζούδης!

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έξασφάλησε την αποδέσμευση του από τον Άρη Ακροποτάμου και μετά από σύντομη διαπραγμάτευση σε ότι αφορά το οικονομικό, συμφώνησε με τους διοικούντες την Δόξα για να ενταχθεί στο ρόστερ των «μαυραετών» (δεύτερη μεταγραφή μετά τον Καράδαη).

Παλιός γνώριμος με τον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά καθώς είχαν συνεργαστεί στην ομάδα του Πλατανιά, την χρονιά που η κρητική ομάδα ανέβηκε στην σούπερ λίγκα, δεν είχε κανένα λόγο να αρνηθεί την πρόταση της Δόξας. Το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από τα πολλά τρεξίματα και την δύναμη.

Με μια παρουσία αγωνιστικά γεμάτη στην γειτονική ομάδα ο Παπαζούδης θεωρείται απόλυτα ετοιμοπόλεμος και σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Κάτι που το πιστεύει και ο ίδιος και το δήλωσε στην SportDrama.gr: «Πιστεύω πως με την βοήθεια των συμπαικτών μου δεν θα έχω κανένα πρόβλημα προσαρμογής στην Δόξα. Είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να μπω και να δώσω το 100% για την ομάδα. Ήθελα πολύ να συνεχίσω σε μια ομάδα με την ιστορία της Δόξας και θεωρώ τιμή μου την πρόταση που μου έκαναν οι άνθρωποι της».

Πέραν του Άρη Ακροποτάμου και του Πλατανιά, έχει αγωνιστεί σε Παναρκαδικό, Ιωνικό, Θρασύβουλο, Χανιά, Πολύκαστρο.

*Δημήτρης Τσιάρας, sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected