Football League

Πιερικός – Εθνικός Σερρών (1-0) Τρία δοκάρια σε 19 λεπτά η ομάδα του Κουκόλη!

Χωρίς τίτλο

Η ομάδα της Κατερίνης κατέκτησε κομβικής σημασίας τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, το δεύτερο σερί εντός έδρας μετά από εκείνο με τον Φωκικό με το ίδιο σκορ, ενώ θετικό ήταν το ντεμπούτο του Θωμά Γράφα στον πάγκο της.

Αναρριχήθηκε στην 7η θέση με 12 βαθμούς. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύθηκαν το καλό τους πρώτο μέρος, όπου είχαν τρία δοκάρια (20’, 23’, 39’).

Κόντρα στη ροή του πρώτου μέρους, ο Πιερικός πήρε προβάδισμα χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Ελιομάρ με συρτό σουτ στο 41΄. Νωρίτερα, ο Εθνικός Σερρών… έσπασε τα δοκάρια, τρία στο σύνολο! Στο 20’ το σουτ του Πλαβούκου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι για να έρθει η σειρά του Ναστέφσκι στο 23’ και στο 39’, ο οποίος έστειλε την μπάλα δις στο δοκάρι. Στο 23’ στο οριζόντιο και στο 39’ δυο δεξί κάθετο!

Χωρίς φάσεις στο δεύτερο μέρος, με τον Πιερικό να κρατά το υπέρ του σκορ. Μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία στο 47’ με τον Γιαννούλη, ο οποίος σούταρε, όμως μπλόκαρε ο Κραβαρίτης.

Συνθέσεις

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολικάς, Λαμπάκης, Καρτσαμπάς, Σπάσιτς, Τσιάρας, Ελιομάρ (85′ Παλιάτσιος), Γιαννούλης (90+2′ Κόιτς), Μπουζούκης, Μυστακίδης, Αλεξίου, Ντόσης.

ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος, Δέντσας, Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι, Πλαβούκος (61′ Κρεββατάς), Νικολίτσας (54′ Παναγιωτίδης), Κουκόλης, Μαρίνου, Τσιλούλης, Σαββίδης (69′ Χατζηδημητρίου).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P