Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Άτλας Ζερβοχωρίου – “Πακέτο” Παντζαρτζίδης και Σπυρίδης από Ειρηνούπολη, επέστρεψε ο Κολοκοτρώνης!

Untitled-1Με την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής ξεκίνησε τη μεταγραφική του ενίσχυση για τον Ιανουάριο ο Άτλας Ζερβοχωρίου. Η ομάδα του Γιώργου Σπυρίδωνίδη ανακοίνωσε χθες βράδυ δύο ποδοσφαιριστές από τον γειτονικό ΑΣ Ειρηνούπολης, που προστίθενται στο ρόστερ της ομάδας και “λύνουν”  τα χέρια του έμπειρου τεχνικού, όσον αφορά τη γραμμή κρούσης.

Ο λόγος για τους Μιχάλη Σπυρίδη (φωτ.αριστερά) και Νίκο Παντζαρτζίδη (φωτ.δεξιά) που έμειναν ελεύθεροι από τον γειτονικό ΑΣ Ειρηνούπολης και συμφώνησαν με τους “κυανόλευκους” για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Μιχάλης Σπυρίδης είναι 22 ετών (13/12/1992), αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια με τους πρωτοπόρους (384 λεπτά συμμετοχής) ενώ πέτυχε ένα τέρμα. Προέρχεται από την παρουσία του στη Γ Εθνική με τα Λευκάδια, όπου αποκόμισε πολλές εμπειρίες αγωνιζόμενος σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο Νίκος Παντζαρτζίδης είναι 16 ετών (23/4/1998) και μετρά πολλές συμμετοχές και αρκετά γκολ με τη Μικτή Ημαθίας. Αγωνίστηκε σε 12 ματς με τον ΑΣ Ειρηνούπολης και είχε 395 λεπτά συμμετοχής.

DSC04651 Κολοκοτρώνης Αθανάσιος

Θάνος Κολοκοτρώνης

Αναλυτικά η ανακοίνωσε που εξέδωσε η διοίκηση του Άτλα, που περιλαμβάνει και την επιστροφή του Θάνου Κολοκοτρώνη : 

“Ο ΑΣ Άτλας Ζερβοχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των Μιχάλη Σπυρίδη και Νίκου Παντζαρτζίδη από την ομάδα της Ειρηνούπολης. Όλοι στην οικογένεια του Άτλα τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Επίσης ανακοινώνεται η απόκτηση του Θάνου Κολοκοτρώνη, ο οποίος επιστρέφει μετά από 6 μήνες καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Μέγα Αλέξανδρο Ωραιοκάστρου”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected