Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αιγινιακός – Τα…κεφάλια μέσα και άμεση ανασυγκρότηση!

aiginiakos_610x400_610x400Στη ζώνη του υποβιβασμού ο Αιγινιακός που έχει ξεχάσει τι εστί νίκη. Ανασυγκρότηση και μεταγραφές.

Έντονος ο προβληματισμός στον Αιγινιακό μετά και τη νέα ήττα από το Λαμία, που έριξε την ομάδα στη ζώνη του υποβιβασμού και φανερώνει τις φετινές αδυναμίες που υπάρχουν.

Τελευταία νίκη της ομάδας του Σταύρου Διαμαντόπουλου ήταν στις 9 Νοεμβρίου. Σχεδόν δύο μήνες μετά και σε έξι ματς ο σύλλογος της Πιερίας δεν έχει τρίποντο. Τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες, εξ’ ου και ο απολογισμός των μόλις εννιά πόντων.

Την Τετάρτη υπάρχει Κύπελλο με την Καλλονή, ωστόσο έτσι κι αλλιώς βαθμολογικά είναι αδιάφορο καθώς έχει ήδη αποκλειστεί απ’ τη συνέχεια ο Αιγινιακός. Και μετά ακολουθεί ρεπό στο πρωτάθλημα. Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για δουλειά, ανασυγκρότηση, ηρεμία για να αλλάξει το… τσιπ.

Ένα τσιπ που θα αλλάξει και με τις απαραίτητες προσθήκες που θα γίνουν, αφού δεδομένα αυτή τη στιγμή το ρόστερ είναι ελλιπές. Αναμένεται άμεσα να υπάρξει ενίσχυση, ενώ ανοιχτό είναι πάντα το ενδεχόμενο να επανέλθει στην ομάδα ο Γεωργίου που προ ημερών αποχώρησε.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected