Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΦΑΣ Νάουσα – “Deja Vu” με Πιπινίκα και Πέικο!

Untitled-2

 

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο…πακέτο δώρων για τους φίλους του ΦΑΣ Νάουσα! Η “κυανόλευκη” ομάδα, μετά από συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης, έκανε δικούς της δύο ποδοσφαιριστές που φόρεσαν με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του συλλόγου στο παρελθόν (σε Γ και Δ Εθνική) και που τη φετινή χρονιά, θεωρούνται εξαιρετικές κινήσεις λόγω της συμμετοχής της ομάδας στην Α1 Ερασιτεχνική.

Παίκτες του ΦΑΣ είναι από σήμερα (και τυπικά με την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων) οι Νίκος Πιπινίκας και Δημήτρης Πέικος, που ενισχύουν σημαντικά τη γραμμή κρούσης και τα μετόπισθεν αντίστοιχα, καθώς με την εμπειρία τους αλλά και τη δεδομένη ποιότητα, αναμένεται να βοηθήσουν στο έπακρο τις προσπάθειες της ομάδας για την επιστροφή στη Γ Εθνική.

Ο Νίκος Πιπινίκας αγωνίστηκε φέτος στον Απόλλων Αρναίας, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να συνεχίσει στην ομάδα της Χαλκιδικής και ζήτησε να αποχωρήσει. Με τη φανέλα της ομάδας των Σάκη Γεωργίου, Νίκου  Ξαγοράρη και πλέον του Χρήστου Πίτου πέτυχε 2 τέρματα, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Κοζάνης, όπου είχε μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα και αρκετές αναμετρήσεις στις οποίες αγωνίστηκε ως αλλαγή. Θυμίζουμε πως την περίοδο 2012-2103, ο 26χρονος επιθετικός είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα στη Δ Εθνική (15 τέρματα), μια χρονιά που μαζί με τον Γιώργο Γασπαράτο είχαν ξεχωρίσει στη γραμμή κρούσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Πέικος επιστρέφει στην ομάδα μετά από 8 μήνες περίπου, ωστόσο ανήκε πάντα στο δυναμικό του ΦΑΣ καθώς επέλεξε να παραμείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων χωρίς ωστόσο να μείνει ελεύθερος. Ο 28χρονος αμυντικός αναμένεται να αγωνιστεί στη φυσική του θέση στα μετόπισθεν(στόπερ), με τον Νίκο Περηφανόπουλο να “μετακομίζει” στο αριστερό άκρο της άμυνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected