Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αλμα(λιώτης) παραμονής!

1016576_10204899353544206_4343201373038564752_nΣυνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης για τον νεοφώτιστο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την παραμονή στην κατηγορία.

Μετά την απόκτηση του Σάκη Παπαδή από τον ΦΑΣ Νάουσα, σήμερα η διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα έπειτα από συντονισμένες κινήσεις του Νίκου Κεσίδη, έντυσε στα “κυανοκίτρινα” τον Νίκο Αλμαλιώτη, που έμεινε σήμερα και τυπικά ελεύθερος από τον Άτλα Ζερβοχωρίου.

Η απόκτηση του 22χρονου μέσου αποτελεί σημαντική προσθήκη καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του θεωρείται από τους πλέον έμπειρους στην κατηγορία και θα δώσει ιδιαίτερη ποιότητα στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Νίκος Αλμαλιώτης, που στα 9 παιχνίδια που αγωνίστηκε πέτυχε ένα τέρμα, μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews και στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος για τη μετακίνηση του στον ΓΑΣ ενώ άφησε αιχμές για την πρώην ομάδα του :

“Πήγα στην ομάδα που με ήθελε πιο πολύ…Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Κεσίδη που έδειξε έμπρακτα πόσο πολύ με θέλει. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας και πως με την απαραίτητη δουλειά στις προπονήσεις θα εμφανίσουμε το πρόσωπο εκείνο που θέλει ο κόσμος της ομάδας. Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω πως ελπίδα δική μου αλλά και όλων των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, είναι μη γινόμαστε έρμαια των προέδρων και παράλογων  απαιτήσεων σε πολλές περιπτώσεις.

Οι μεταγραφές του ΓΑΣ δεν ολοκληρώνονται με την απόκτηση του Νίκου Αλμαλιώτη και αναμένεται να γίνει μία ακόμη προσθήκη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected