Κατηγορίες
Football League

Παναιγιάλειος – Ο “εκλεκτός” για την ομάδα του Τζημογιάννη!

koutzidis_610x400Ο Παναγιώτης Γκουτσίδη,  πρώην παίκτης των Αιγιωτών είναi σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com ο “εκλεκτός” του Αντώνη Ρέλλα για την τεχνική ηγεσία των “μελανόλευκων”.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γιώργου Παράσχου στον Ατρόμητο, αναμένεται άμεσα να πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα, αφού οι πληροφορίες της mikriliga.com τον θέλουν να βρίσκεται ήδη στο Αίγιο.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, παλαίμαχος αμυντικός, γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1965 στον Αίγειρο της Κομοτηνής. Ξεκίνησε απο τον Αστέρα Αιγείρου όπου και έμεινε για 4 χρόνια. Η συνέχεια τον βρίσκει στον Αθλητικό Ομιλο Ξάνθης και στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής κατηγορίας. Βοήθησε ώστε η ομάδα να ανέβει στην Α` Εθνική κατηγορία την χρονιά 1988-89. Το καλοκαίρι του 1992 αποχωρεί από την Ξάνθη για να αγωνιστεί στην Προοδευτική ενω αργότερα παίζει στον Παναιγειάλειο όπου και τερματίζει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία σε ηλικία 31 ετών. Το 1997 ιδρύει ποδοσφαιρική ακαδημία στην Κομοτηνή.

Το 2007 άνθρωποι της Arsenal τον προσεγγίζουν και τον προσκαλούν στην Αγγλία για να παρακολουθήσει σεμινάρια. Τον ορίζουν υπεύθυνο των σχολών στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το καλοκαίρι του 2008 ήταν στο τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης και τον Μάρτιο του 2009 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ώς το τέλος της σεζόν.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected