Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πύρασος – Πρώτη μεταγραφή ο Λέτσος

1f9ded4c9ae5e8d2f1004330d23e5ca9_LΜετά τις αποδεσμεύσεις, ο Πύρασος άρχισε να ανακοινώνει προσθήκες. Η πρώτη μεταγραφή είναι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Χρήστος Λέτσος, ο οποίος δεν πρόλαβε να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με τον ΑΟ Κύμης όπου πήγε το καλοκαίρι καθώς η ομάδα της Εύβοιας δήλωσε νωρίς αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Θα έχει την ευκαιρία όμως να το κάνει με το σύλλογο της Ν. Αγχιάλου… Ξεκίνησε από το Κολλέγιο της Νίκης Βόλου, έπαιξε στην ομάδα Νέων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στον ΓΣ Αλμυρού στο δεύτερο μισό της περιόδου 2011-12, στη Σκιάθο τη σεζόν 2013-14.

Η ιστοσελίδα του Πυράσου φιλοξενεί δήλωσή του όπου αναφέρονται τα εξής: «Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή να έρθω στην οικογένεια του Πυράσου όπου το κλίμα είναι πολύ καλό. Έχω όρεξη να δουλέψω ώστε να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους της που είναι η παραμονή στη Γ’ Εθνική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία που μου έδειξαν εμπιστοσύνη κι εύχομαι η παρουσία μου στον Πύρασο να συνδυαστεί με επιτυχίες».

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected