Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δόξα Δράμας – Δύο ακόμη προσθήκες στην ομάδα του Γελαδάρη

Tsiaras_Doxa_610x400Με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές ενισχύθηκε η Δόξα Δράμας!

Ο πρώτος ακούει στο όνομα Αντώνης Χαριτίδης! Πρόκειται  για μια πολύ καλή λύση για την θέση του αριστερού χαφ, αφού με την ίδια ευκολία, αν και δεξιοπόδαρος, παίζει και τις δύο πλευρές.

Ο 23χρονος χαφ (22-8-92) κατάγεται από την Ξάνθη όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με πολύ καλές προοπτικές. Στην συνέχεια, τον Γενάρη του 2012 πήγε στον Εθνικό Γαζώρου όπου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έπαιξε σε 10 παιχνίδια και σημείωσε δύο γκολ. Την επόμενη χρονιά, δεύτερη στην Σερραϊκή ομάδα έπαιξε σε 22 παιχνίδια χωρίς γκολ. Μάλιστα είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο φιλικό με την Δόξα επί Σούλη Παπαδόπουλου.

Στο περσινό πρωτάθλημα έπαιξε με τα χρώματα του Νέστου Χρυσούπολης όπου είχε προπονητή και τον Αντώνη Κασδοβασίλη ο οποίος έδωσε πολύ καλές συστάσεις για την αξία του παίκτη. Αρκετοί αγωνιστικοί τραυματισμοί του περιόρισαν τις συμμετοχές στις 13 με ένα γκολ στο ενεργητικό του. Φέτος είχε μια παρουσία πολύ γεμάτη σε συμμετοχές στον Φωκικό από όπου αποχώρησε στις 8 Δεκεμβρίου.

Με δεδομένο ότι βάση του νόμου έχει δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη ομάδα που θα μεταγραφεί μετά από ένα μήνα από την τελευταία του αγωνιστική παρουσία, ο Χαριτίδης είναι σε θέση να είναι στην διάθεση του Παντζιαρά ακόμη και στο παιχνίδι με τον Ακροπόταμο την επόμενη Κυριακή!

Οι διαβουλεύσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης κράτησαν σχεδόν δύο εβδομάδες και παρά την κρούση δύο ομάδων της δεύτερης κατηγορίας, καταλυτικό ρόλο για την αίσια κατάληξη, έπαιξε το ενδιαφέρον του Παντζιαρά που είχε άποψη για την αγωνιστική αξία του νεαρού μέσου.

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του Αντώνη Χαριτίδη, σειρά είχε ο Δημοσθένης Τσιάρας. Ο 24χρονος αμυντικός (26-4-91) ξεκίνησε τις προπονήσεις μέσα στις γιορτές και άφησε καλές εντυπώσεις. Η απόκτηση του οριστικοποιήθηκε στο φιλικό με την Προσοτσάνη όπου έδειξε στοιχεία ενός στόπερ που θα βοηθήσει στην αμυντική διάταξη των «μαυραετών» σε μια δεδομένη στιγμή. Ο Τσιάρας μεταπήδησε φέτος από τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου στο Κοκκινόχωμα και μόλις εξασφάλησε την αποδέσμευση του, υπόγραψε το νέο του δελτίο στην Δόξα.

Εξετάζεται ο Κυσίδης

Τέλος εξακολουθεί να εξετάζεται ακόμη και η περίπτωση του Θανάση Κυσίδη από τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου που προπονήται με την ομάδα και περιμένει το πράσινο φως του Παντζιαρά για να ενταχθεί στο δυναμικό της Δόξας. Ο νεαρός χαφ αγωνίστηκε μέσα στην Προσοτσάνη και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Παίζουν οι «νέοι»

Σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες της Δόξα Δράμας για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ακροπόταμο, το πρώτο για την νέα χρονιά και μετά την εορταστική διακοπή των τριών εβδομάδων. Για τον Παντζιαρά τα νέα γίνονται πιο ευχάριστα καθώς περιμένει να έχει στην διάθεση του αποθεραπευμένους και μεταγραφικά αποκτήματα. Ήδη από το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκονται στα γραφεία της ομάδας τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Καράδαη και Παπαζούδη που μπορούν πλέον να μπουν στα πλάνα του νεαρού τεχνικού.

*Δημήτρης Τσιάρας, sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected