Football League - Μεταγραφές

Εθνικός Σερρών – “Άρπαξε” Λαζαρίδη!

lazaridisGior_610x400Mία εξαιρετική μεταγραφή ποδοσφαιριστή κάτω των 24 ετών πραγματοποίησε ο Εθνικός Σερρών, καθώς… μέσω του Γενικού Αρχηγού Λάκη Υφαντή «ανακοινώθηκε» η απόκτηση του Γιώργου Λαζαρίδη που έμεινε ελεύθερος από την Σκόντα Ξάνθη και αν μη τι άλλο είναι μία επιτυχία για τους «πορτοκαλί», καθώς πολλές ομάδες περιτριγύριζαν τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό το τελευταίο διάστημα.

Ο Λάκης Υφαντής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό έφυγε εσπευσμένα για την Ξάνθη και εκεί έκλεισε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Λαζαρίδης που έκανε πολύ καλή χρονιά πέρυσι με τον Αγροτικό Αστέρα έχοντας 11 γκολ σε 30 συμμετοχές είναι από τις προσθήκες που χρειαζόταν η ομάδα και τηρούσε την προϋπόθεση… νεαρός με εμπειρία, καθώς παρότι ανήκε στην Ξάνθη τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν δανεικός και έχει αρκετές εικόνες αφού έχει φορέσει και τη φανέλα της Νίκης Βόλου, αλλά και αυτή του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο 22χρονος (09/05/92) παίκτης θα τεθεί από την Πέμπτη στην διάθεση του Κοκότοβιτς και πολύ πιθανόν να υπολογίζεται και για τον αγώνα στον Βόλο.

Πλήγμα με Τσουβαλτσίδη!

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η ήττα του Εθνικού από τον Λεβαδειακό, καθώς ο αγώνας δεν είχε σημασία για τους “πορτοκαλί”, καθώς ο τραυματισμός του Χριστόφορου Τσουβαλτσίδηήρθε να επισκιάσει τα πάντα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής περίπου στο 70′, όταν είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές της ομάδας, έπεσε άτσαλα στο έδαφος σε μία προσπάθεια του ρίχνοντας όλο το βάρος στο αριστερό χέρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και όπως έδειξε αργότερα η ακτινογραφία, να υποστεί ατελές κάταγμα κερκίδας. Χωρίς να είναι ακόμη ξεκάθαρο υπολογίζεται πως θα απουσιάσει περίπου ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η απώλεια είναι σημαντική αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για έναν βασικότατο παίκτη που είχε σταθερά καλή απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια, από τους πλέον φορμαρισμένους της ομάδας και πλέον αναγκάζεται να λείψει σε σημαντικά ματς για τους “πορτοκαλί”.

Εν τω μεταξύ πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Κωφοκώτσιος στο ίδιο σημείο που είχε θέμα και πριν από λίγο καιρό στον προσαγωγό, αλλά μέχρι τώρα έσφιγγε τα δόντια και έπαιξε. Οι εξετάσεις την Πέμπτη θα δείξουν κατά πόσο είναι σοβαρός ο τραυματισμός του.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected