Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – Παναιτωλικός Κ20 0-1

5-640x360Την ήττα γνώρισε σήμερα η Κ20 της Βέροιας με αντίπαλο την αντίστοιχη του Πανηλειακού, σε ματς της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου δεν είχε την απόδοση προηγούμενων αγώνων και γνώρισε την ήττα με ένα τέρμα στο 79′ και ενώ είχε πολύ καλές ευκαιρίες νωρίτερα για να προηγηθεί, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Παπαγεωργίου στο 64ο λεπτό, σε ανατροπή του Ρογγότη.

Η “Βασίλισσα” είχε τα ηνία του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, κυκλοφόρησε τη μπάλα ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Από την άλλη πλευρά οι Αγρινιώτες ήταν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις και δημιούργησαν ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων, χωρίς όμως να ανησυχήσουν σοβαρά την εστία του Αργυρόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε κατακόρυφα, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και βγήκαν με περισσότερες αξιώσεις στην επίθεση. Η φάση όμως που έκρινε την αναμέτρηση ήταν το χαμένο πέναλτι από πλευράς Βέροιας, που αν έπαιρνε το προβάδισμα, δύσκολα θα μπορούσε να χάσει το παιχνίδι.

Στο 79′ και σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ήρθε το γκολ για τους “κυανοκίτρινους”, το οποίο έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση. Με τη νίκη τους αυτοί οι Αγρινιώτες “έπιασαν” τη Βέροια στην 7η θέση με 21 βαθμούς, ενώ έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Μοσχόπουλο Χ.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Αργυρόπουλος, Νικολαϊδης, Αναστασιάδης, Δερμιτζάκης, Μαγγίζης, Γιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος (82′ Μπουρδάνος), Ρογγότης, Καψάλης (76′ Τέας), Λαζόπουλος (58′ Κουτρούμπαλος)

Παναιτωλικός Κ20 : Αθανασόπουλος, Κάρατζ, Καραλής, Μάλης, Ντέμο, Κοντογιάννης Ι., Γιαννιώτης (56′ Βακράκος), Βασιλαράς, Μωραϊτης, Καμμένος (72′ Μυτιλήνης), Βασιλούδης (86′ Κοντογιάννης Γ.).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected