Κύπελλο Ελλάδος

ΑΕΚ – Ατρόμητος (3-0) “Δικέφαλος” για κούπα!

1189846

Με σκόρερ τους Αραβίδη, Λαμπρόπουλο και Τζανετόπουλο η ΑΕΚ δε συνάντησε κανένα πρόβλημα προκειμένου να κάμψει με 3-0 την αντίσταση του Ατρομήτου, στο ΟΑΚΑ, να φτάσει τους επτά βαθμούς και να προκριθεί πανηγυρικά, ως πρώτη, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε μία αναμέτρηση που κρινόταν η πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ εμφανίστηκε πιο έτοιμη ή καλύτερα διαβασμένη από τον Ατρόμητο και άνοιξε νωρίς το σκορ, στο έκτο λεπτό με τον Αραβίδη.

Μετά το πρώτο τέρμα, η Ένωση απέκτησε καθολική υπεροχή και τα διπλασίασε με τον Λαμπρόπουλο στο 30ό λεπτό. Όλα πήγαιναν στραβά για τον Ατρόμητο, ήρθε και η απευθείας αποβολή του Πίτου Γκαρσία στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου για να κάνει την κατάσταση, σχεδόν μη αναστρέψιμη.

Μετά από δυο χαμένες προσπάθειες, η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την κατάρρευση του Ατρομήτου – μετά και το αριθμητικό μειονέκτημα – και έφτασε στο τρίτο γκολ με τον Τζανετόπουλο, στο 59′.

Η ΑΕΚ έφτασε με αυτή τη νίκη στους 7 βαθμούς και πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο, αντίθετα ο Ατρόμητος έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected