Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Η αποστολή για το μεγάλο ματς στην Άρτα

DSC04618Με απογευματινή προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο της Νεοκαισάρειας, συνέχισε την εβδομαδιαία προετοιμασία του ο Αχιλλέας, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης στην Άρτα με αντίπαλο την ΑΕ Καραισκάκης για την 13η αγωνιστική στον 2ο ομιλο της Γ΄Εθνικής.

Η χθεσινή προπόνηση όπως και αυτές της εβδομάδας που διανύουμε έγιναν υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Απόστολου Στύλου, Νίκου Τσιτσιλίκα και Γρηγόρη Τσαουσίδη μιας και ο τεχνικός της Κατερινιώτικης ομάδας βρίσκεται στην Κέρκυρα, στο σεμινάριο προπονητών UEFA Α΄, απ όπου και θα μεταβεί την Κυριακή στην πόλη της Ηπείρου για το κρίσιμο ματς της πρεμιέρας του 2015.

Αμέσως μετά την χθεσινή προπόνηση ανακοινώθηκε η αποστολή, που θα αναχωρήσει αύριο Σάββατο από την Κατερίνη και θα διανυκτερεύσει στην πόλη της Ηπείρου η  οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Δημητρίου, Ηλιάδης, Παυλίδης, Οικονόμου, Μακράκης, Καραγκούνης, Παναγιωτίδης, Νάκας, Αλυσανδράτος, Καπασακαλίδης, Ζαχαράκης, Λάλλας, Μωυσίδης, Κωτσιαρίδης, Καθάριος.

Δεν συμπεριλήφθηκαν σε αυτήν οι Τραυματίες Τσαγκαράκης,Ραπτόπουλος,και ο νεαποκτηθείς Δημητρουλόπουλος του οποίου το δελτίο δεν εκδόθηκε ακόμη.

*athlitikopierias.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected