Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

ΑΕΛ – Θέλει τον Γκιγιέρμο, πλησιάζει ο Ηλιάδης!

ÃÊÉÃÉÅÑÌÏ  ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÈÑÁÊÉÊÏÓ  GUILLERMO LEVADIAKOS - PANTHRAKIKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη ετοιμάζεται να προχωρήσει η ΑΕΛ, σε αυτή του Γκιγιέρμο Πέρεθ.

Μεταγραφή από το πάνω ράφι ετοιμάζει ο Βαγγέλης Πλεξίδας στην ΑΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, οι «βυσσινί» είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Γκιγιέρμο Πέρεθ (δεξιά στη φωτ.), ο οποίος το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν έπαιξε στον Πανθρακικό, πραγματοποιώντας 12 συμμετοχές.

Ο 27χρονος Ισπανός από το 2012 έως το 2014 ήταν στη Βέροια, στη Superleague, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Ασφαλώς και πρόκειται για ένα σπουδαίο όνομα, που αν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ θα τη βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια για άνοδο.

*footballleaguenews.gr

2f1c77d16b2e760e8605dc62b9700a40_1

Στη Λάρισα ο Ηλιάδης!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει το μεταγραφικό της σχεδιασμό η ΠΑΕ ΑΕΛ. Συγκεκριμένα ο Στέλιος Ηλιάδηςείναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Λαρισινή ομάδα και το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας για να συζητήσει διαδικαστικά θέματα ώστε να ολοκληρώσει θετικά την μεταγραφή του στην ΑΕΛ.

Μάλιστα ο Βαγγέλης Πλεξίδας και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είναι θετικοί σε μια τέτοια μεταγραφή, με τον παίκτη να περνά μάλιστα και από εργομετρικές εξετάσεις όπου έδειξαν πως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής από την Βόρεια Ελλάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο κεντρικός μέσος έχει αγωνιστεί σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο και φυσικά στην Σούπερ Λίγκα σε ομάδες όπως ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής αλλά και η Κέρκυρα.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Λοκομοτίβ Πλοντίβ στην Βουλγαρία όπου είχε 18 συμμετοχές και δύο γκολ.

*athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected