Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (2ος όμιλος) – Η ενίσχυση στην “ουρά” μεγαλώνει το ενδιαφέρον!

Untitled-1Οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής και από τα πρώτα στοιχεία που λαμβάνουμε από τα επιτελεία των ομάδων, φαίνεται πως το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στην ουρά της βαθμολογίας, εκεί όπου τρεις είναι οι ομάδες που μέχρι στιγμής ήταν αυτές που βρισκόταν πιο κοντά στην “διακεκαυμένη” ζώνη.

Είναι φανερό όμως πως οι τρεις σύλλογοι που κατείχαν τις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, βάλθηκαν να…τρελάνουν κόσμο στις αρχές του νέου έτους και να δημιουργήσουν μία νέα δυναμική στα πράγματα, καθώς αποφάσισαν να ενισχυθούν και μάλιστα με ονόματα από αυτά που λέμε “πρώτο ράφι”!

Την αρχή έκανε η ουραγός Νέα Γενεά Νικομήδειας, που όντας στην τελευταία θέση με μόλις μία νίκη στο ενεργητικό της και μετά από συντονισμένες προσπάθειες του προέδρου της ομάδας Κώστα Παρασκευαϊδη, κατάφεραν να ντύσουν στα κιτρινόμαυρα παίκτες που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Α1 Ερασιτεχνική. Ο λόγος για τους Κώστα Παπαδόπουλο και Αντώνη Τζίμο, αμφότεροι παίκτες του Άτλα Ζερβοχωρίου στο πρώτο μισό της σεζόν, με τον πρώτο μάλιστα να επιστρέφει στην ομάδα της γενέτειρας του έχοντας στο “τσεπάκι” του ήδη τρία τέρματα με τους “κυανόλευκους”. Εκτός των άλλων, στην ομάδα επέστρεψε και ο Πασχάλης Αγιαννίτης, που επίσης φόρεσε με επιτυχία στο παρελθόν τη φανέλα της Νέας Γενεάς, o Κώστας Συμεωνίδης με παρουσία σε Θύελλα Σταυρού, Μακροχώρι (Δ Εθνική) και Χαρίεσσα ενώ η σημερινή μέρα (9/1) περιελάμβανε και την προσθήκη του έμπειρου Γιώργου Καρύπογλου, που αναμένεται να προσδώσει ποιότητα και δύναμη στα μετόπισθεν.

Η Ακαδημία Μακροχωρίου από την άλλη πλευρά, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 7 βαθμούς, κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της τρεις ποδοσφαιριστές που αν αποτελούσαν μεταγραφές ομάδων της Α;, θα ήταν εκ των πραγμάτων μεγάλη επιτυχία! Στους “τζιαλορόσι” εντάχθηκαν οι Γιώργος Μανιόπουλος, Γρηγόρης Ηλιάδης και Νίκος Δημοσθένους, προερχόμενοι και οι τρεις από την ανώτερη κατηγορία και με πολλά παιχνίδια στις…πλάτες τους, ιδανικό άλλωστε εχέγγυο για μία κατηγορία όπως η Α2. Εκτός των άλλων, δεν πρέπει να αμελούμε την πληθώρα νεαρών και ταλαντούχων παικτών για την ομάδα του Γιώργου Απόσογλου και το μόνο σίγουρο είναι πως θα παλεύει για τη νίκη με κάθε αντίπαλο.

Τέλος, ο Απόλλων Λυκογιάννης, που βρίσκεται στο +1 από την Ακαδημία, απέσπασε τη συμφωνία με τέσσερις έμπειρους ποδοσφαιριστές που με την παρουσία του Γιώργου Σγούρου στον πάγκο της ομάδας, αναμένεται να δώσουν το κάτι παραπάνω για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Στα κυανόλευκα ντύθηκαν οι έμπειροι Γιώργος Καραμιχαηλίδης και Ηλίας Τσουγγαρής από τον ΑΟ Συκιάς, ο Νίκος Νικολαϊδης (25 ετών, μέσος) από τη Νέα Γενεά Νικομήδειας και ο Τόλης Τσακαλίδης από τον Φίλιππο Μέσης, με ξεχωριστή παρουσία παλαιότερα στον Ατρόμητο Διαβατού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα καταλάβει την τελευταία θέση θα παραμείνει έντονο μέχρι τέλους, με τους Απόλλων Αγίου Γεωργίου (9η θέση, 11 βαθμοί) και Δόξα Νάουσας (8η θέση, 12 βαθμοί) να έχουν μεν σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους ωστόσο θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα εναπομείναντα 8 παιχνίδια, δεδομένης και την διαφαινόμενης ενίσχυσης των ομάδων που ακολουθούν στον βαθμολογικό πίνακα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected