Football League

ΑΕ Ερμιονίδας – Παναιγιάλειος (1-0) Για 90′ ο Τζημογιάννης

Χωρίς τίτλοΣε απόσταση ενός πόντου από την τριάδα βρίσκεται πλέον η Ερμιονίδα, η οποία επικράτησε 1-0 του Παναιγιαλείου και τον άφησε 15 πόντους μακριά από την κορυφή!

Η ομάδα της Αργολίδας, η οποία είχε αποκλείσει τη «μαύρη θύελλα» στο Κύπελλο, ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στο τρίποντο, παρότι οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Καρυοφύλλη. Σημειώνεται ότι αποβλήθηκε από το ματς στην αρχή ο τεχνικός, Παναγιώτης Γκουτσίδης που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο, ενώ πριν το φινάλε το ίδιο έγινε και με τον γυμναστή, Γιώργο Φουσέκη!

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 40′ με εκτέλεση φάουλ του Όμο, μία απόφαση που αμφισβήτησε η ομάδα του Αιγίου, ενώ στο 54′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σταυριανό να σώζει την εστία του σε σουτ του Κουτσοσπύρου έπειτα από μπαλιά του κορυφαίου Τσακόν. Η ομάδα του Αιγίου προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά στο 70′ ο Μπούνας αστόχησε μόνος και στις καθυστερήσεις ο Πονηρός έσωσε την εστία του σε εκτέλεση φάουλ του Μίλιεβιτς.

Συνθέσεις

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ : Πονηρός, Παπανικολάου, Όμο, Ιασωνίδης, Τούτοριτς, Βλαχόπουλος (52′ Συμελίδης), Τσακόν (73′ Σβόγιτς), Μηλιώτης (90’+2′ Κολόκας), Κουτσοσπύρος, Ταπέ, Παβίσεβιτς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ : Σταυριανός, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Σταμογιάννος (56′ Ντος Σάντος), Σκαρτσίλας, Μπούνας (83′ Μίλιεβιτς), Μπουρλάκης (89′ Νάστος), Σεχολάρι.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P