Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κοζάνη – “Πακέτο” τρεις από Πυρσό!

14-15-metagrafes-ian15-apo-pyrso-1-640x360Το Φ.Σ. Κοζάνη ανακοινώνει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών από τον Πυρσό Γρεβενών που φέτος αγωνίζεται στον 2ο Ομιλο της Γ” Εθνικής μαζί με τους ερυθρόλευκους.

– Ο Ηλίας Δούμας (28 ετών, επιθετικός) ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του Μακεδονικού Κοζάνης απ όπου μεταγράφηκε στην Κοζάνη όπου αγωνίστηκε για 2 χρόνια στη Γ Εθνική (2004-2006). Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Δημήτριο Υψηλάντη και Αλεξάνδρεια (Δ Εθνική) ενώ τα τελευταία 5,5 χρόνια αγωνίστηκε στον Πυρσό Γρεβενών (Γ και Δ Εθνική). Φέτος ο Δούμας αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος Γ Εθνικής.

– Ο Νίκος Τραυλός (28 ετών, αριστερό μπακ ή χαφ) ξεκίνησε από την ακαδημία του Παναθηναϊκού ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Λαμία, Ανδρούτσο Γραβιάς, Πλατανιά και Πυρσό Γρεβενών σε Γ και Δ Εθνική. Το 2010 μεταγράφηκε στην Κοζάνη όπου αγωνίστηκε για 4 χρόνια σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική. Το περασμένο καλοκαίρι  του 2014 μεταγράφηκε στον Πυρσό Γρεβενών όπου αγωνίστηκε σε 10 αγώνες πρωταθλήματος Γ” Εθνικής.

– Ο Ευθύμης Παπακώστας (19 ετών, δεξιός μπακ ή αμυντικό χαφ), προέρχεται από τα Γρεβενά Αεράτα ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ-20 του Άρη Θεσσαλονίκης. Το περασμένο καλοκαίρι του 2014 μεταγράφηκε στον Πυρσό όπου αγωνίστηκε σε 9 αγώνες πρωταθλήματος Γ” Εθνικής.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έκαναν σήμερα 13-1-2015 την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα.

Μετά τις μεταγραφές αυτών των τριών ποδοσφαιριστών η διοίκηση του Φ.Σ. Κοζάνη θα προσπαθήσει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με κάποιες άλλες προσθήκες.

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected