Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Βατανιακός – Απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές

papandreoy trikalaΟι Θωμάς Παπανδρέου και Γρηγόρης Τοπάλης θα ενισχύσουν την ομάδα της Κατερίνης, στην προσπάθεια που θα κάνει ώστε να παραμείνει στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Ο πρώτος είναι επιθετικός και αποκτήθηκε από τον ΑΟ Τρίκαλα με τον οποίο πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του ενώ ο δεύτερος παίζει σαν κεντρικός χάφ στον άξονα και ήρθε στην ομάδα της Πιερίας από την Αναγέννηση Επανομής.

Μετά την μεγάλης σε έκταση σκορ νίκη επί του ιστορικού Πυρσού Γρεβενών, υπάρχει αισιοδοξία στο στρατόπεδο του Βατανιακού και με την δεδομένη ενίσχυση που έχει ξεκινήσει για τους Κατερινιώτες, όλοι πλέον πιστεύουν ότι ο στόχος της παραμονής είναι πέρα για πέρα εφικτός.

10934346_500922360048536_135317741_n

Η πίστη των ανθρώπων του συλλόγου της Κατερίνης γίνεται ακόμη πιο βάσιμη, αφού η εικόνα της Γ΄εθνικής και των περισσότερων ομάδων που αγωνίζονται σε αυτήν και ιδιαίτερα αυτές που βρίσκονται κάτω από τη μέση στον βαθμολογικό πίνακα, αντιμετωπίζουν έντονα την απειλή να μην τελειώσουν κάν το φετινό πρωτάθλημα λόγω τον οικονομικών του προβλημάτων.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected