Basket

Δημήτρης Ιτούδης : «Δάσκαλος ο Ίβκοβιτς, δουλευταράς ο Περπερογλου»

ImageHandlerΗ ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη αντιμετωπίζει την Εφές Αναντολού του Ντούσαν Ίβκοβιτς (15/1) και ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο ομόλογό του και τους παίκτες της Εφές.

«Σεβόμαστε απεριόριστα την Εφές. Πρώτα απ’ όλα μου αρέσει ο τρόπος που παίζει η ομάδα άμυνα, με αποφασιστικότητα και πάθος. Δεύτερον, πιστεύω ότι επέλεξαν πολύ έξυπνα το φετινό ρόστερ. Έχουν έναν εκπληκτικό συνδυασμό ταλέντου και πείρας. Έχουν παίκτες που γνωρίζουν τι σημαίνει να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο. Όπως ο Κρίστιτς, ο οποίος έχει παίξει στο ΝΒΑ, έχει κερδίσει μετάλλια με την εθνική ομάδα και πήρε μέρος σε Final 4 με την ΤΣΣΚΑ. Όπως ο Ντάρντεν που επίσης έπαιξε σε Final 4 με την ομάδα και τώρα παίζει καλύτερα απ’ ότι έπαιζε στην καριέρα του.

Όπως ο Περπέρογλου που πήρε τον τίτλο της Ευρωλίγκας με δύο διαφορετικές ομάδες. Γνωρίζω τον Στράτο από τις ημέρες μου στον Παναθηναϊκό και είναι εξαιρετικός παίκτης και δουλεύει πάρα πολύ. Έχουν και τον Λάσμε που έπαιξε επίσης στον Παναθηναϊκό, τον Ερτέλ, τον παίκτη της εθνικής Γαλλίας και τα μεγαλύτερα ταλέντα της Τουρκίας, τον Οσμάν, τον Μπαλμπάι και τον Κορκμάζ.

Προπονητής τους είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο καλός μου φίλος και δάσκαλος για πολλούς μοντέρνους Ευρωπαίους προπονητές. Έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά στο χτίσιμο της ομάδας φέτος. Η Εφές είχε μερικά σκαμπανεβάσματα φέτος αλλά θα είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ξέρουμε πως θα έχουμε μια μεγάλη μάχη στην Κωνστατινούπολη», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή της «ομάδας του στρατού».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P