Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Δύο ακόμη “λιθαράκια” για την παραμονή!

Untitled-1Τέσσερις είναι πλέον οι προσθήκες για τον νεοφώτιστο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, στην προσπάθεια που κάνει φέτος για να παραμείνει στην κατηγορία. 

Η ομάδα του Σάκη Γλώσση, μετά τις μεταγραφές των Σάκη Παπαδή από τον ΦΑΣ Νάουσα και του Νίκου Αλμαλιώτη από τον Άτλα Ζερβοχωρίου, σήμερα κατάφερε να αποσπάσει δύο ακόμη υπογραφές, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ ενόψει της συνέχειας.

Τα κυανοκίτρινα φορούν από σήμερα οι Αλέξης Θεοδοσιάδης και Νίκος Παπαλεξίου, οι οποίοι και τυπικά αποτελούν ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ. Ο πρώτος είναι 21 ετών και μετά από 6μηνη παραμονή στο γειτονικό Γιαννακοχώρι και στον Αχιλλέα Νάουσας, θα προασπίζεται πλέον τα γκολπόστ των νεοφώτιστων. Την περίοδο 2012-2013 ο νεαρός τερματοφύλακας φόρεσε τη φανέλα του Πανναξιακού στη Δ Εθνική, με προπονητή τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Γιώργο Βλαστό.

Ο Νίκος Παπαλεξίου προέρχεται από τη Θύελλα Στενημάχου, είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως στόπερ, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη φορέσει τη φανέλα του Έβρου Σουφλίου (Γ Εθνική), Αναγέννηση Γιαννιτσών (Football League) και ΦΑΣ Νάουσα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected