Κατηγορίες
Football League

Επισκοπή – Χανιά (0-1) Για 90′ ο Νικόλτσης

1191977Αφεντικό μέσα στο Ρέθυμνο ήταν τα Χανιά, που επικράτησαν 1-0 σε μια αναμέτρηση που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας… Στο πρώτο μέρος οι φάσεις ήταν ελάχιστες, με τους φιλοξενούμενους ελαφρώς πιο απειλητικούς και το 0-0 να μένει απολύτως δίκαια.

Στην επανάληψη, τα Χανιά με τον Πάγκαλο κυρίως, προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και έψαξαν το γκολ. Τελικά μετά και την αποβολή του Μαραθιανού με δεύτερη κίτρινη στο 80′, ο ΑΟΧ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 83′, ο Μαρτσάκης μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα η Επισκοπή ανέβηκε και έψαξε την ισοφάριση, φτάνοντας κοντά σε αυτή με εκτέλεση φάουλ του Δελήμπαση στο 90′, με τον Σικαλιά να σώζει δύσκολα και να κρατά τη νίκη για την ομάδα του.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κ. Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Μανουσάκης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Λάμπρου, Μαραθιανός, Ράντοβιτς (46′ Δρακάκης), Δελήμπασης, Βιτώρος (59′ Βιγιαφάνε), Δουμάνης, Νικόλτσης

ΧΑΝΙΑ (Μ. Στεφανίδης): Σικαλιάς, Παγώνης, Γκότοβος, Κοντέων, Μανωλάς, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης, Γκούμας (59′ Μαρτσάκης), Οικονομόπουλος (69′ Ευαγγέλου), Πάγκαλος, Κρητικός (84′ Εσόνο).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected