Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Το pregame των δύο ομίλων της Α2 (15η αγων.) αλλά και της Β Ερασιτεχνικής (13η αγων.)

pregame111111

Α2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος)

15η αγωνιστική

Γρίφος με όλη τη σημασία της λέξεως το φετινό πρωτάθλημα στον πρώτο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, καθώς 12 αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, παρατηρείται ένας απίστευτος συνωστισμός στην κορυφή αλλά και ανοιχτά “μέτωπα” όσον αφορά την υπόθεση “παραμονή”.

Η αυριανή μέρα ίσως σηματοδοτήσει και την αλλαγή σκυτάλης στην πρωτοκαθεδρία, καθώς η Ακαδημία Βέροιας πραγματοποιεί το ρεπό της και οι τρεις ομάδες που έπονται έχουν την ευκαιρία να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη πια ΑΕ Αλεξάνδρειας, που εκτός της δεδομένης τροχιάς στο φετινό πρωτάθλημα (μετρά 13 στα 13) ενισχύθηκε σημαντικά και στο μεταγραφικό παζάρι, μεταβαίνει στον Σταυρό, για να αντιμετωπίσει την πάντα υπολογίσιμη Θύελλα, μία αναμέτρηση που θα καλυφθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από το Imathia Sports News, μέσω του καθιερωμένου LIVE της Γ Εθνικής που πραγματοποιείται την ίδια ώρα.  Εκτός των άλλων, θα υπάρξει και ενημέρωση για τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, κυρίως αυτών που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο τρίτος της κατάταξης Νησαϊκός, μετά το σημαντικό “διπλό” στα Παλατίτσια, έχει την ευκαιρία να πετύχει μία ακόμη νίκη υποδεχόμενος στο Δημοτικό Γήπεδο Νησίου τον Νηρέα Βέροιας, που προέρχεται από αγωνιστική απραξία λόγω και του ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής. Το γκρουπ των ομάδων που ισοβαθμούν στους 27 βαθμούς, συμπληρώνει η Ποντιακή Νεολαία Αράχου, που αγωνίζεται επίσης εντός έδρας με αντίπαλο τον ανεβασμένο στα τελευταία ματς Αλιάκμων Νησελίου και έχει τη δυνατότητα (εκμεταλλευόμενος και τη δυνατή έδρα του) να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Στα άλλα ματς και συγκεκριμένα στην ουρά της βαθμολογίας, ο ενισχυμένος στις μεταγραφές ΠΑΟ Παλατίτσια αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στον ουραγό Εθνικό Ράχης και αν καταφέρει να φύγει αλώβητος από την Ραχιά, θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την σωτηρία. Σε αντίθετη περίπτωση, η κατάσταση πλέον γίνεται ακόμη πιο…χαοτική και άκρως ενδιαφέρουσα όσον αφορά το ποια ομάδα θα τερματίσει στην τελευταία θέση. Σημαντικό ματς (με μονόπλευρο ενδιαφέρον) και στο Νεόκαστρο, όπου ο τοπικός Αχιλλέας υποδέχεται τον Μακεδονικό Πλατάνου, με τους “ασπρόμαυρους” να θέλουν τη νίκη για να αποσπαστούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση της Δόξας Λιανοβεργίου με τον Άρη Παλαιοχωρίου, στην οποία θα επιδιώξουν αμφότεροι να πάρουν τους τρεις βαθμούς, που θα τους κρατήσουν ζωντανούς στο κυνήγι των δύο προνομιούχων θέσεων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Δόξα Λιανοβεργίου (5) – Άρης Παλαιοχωρίου (6)  [0-0]

Ποντιακή Νεολαία Αράχου (4) – Αλιάκμων Νησελίου (9)  [2-1]

Αχιλλέας Νεοκάστρου (12) – Μακεδονικός Πλατάνου (8)  [2-3]

Θύελλα Σταυρού (7) – ΑΕ Αλεξάνδρειας (2)  [1-3]

Eθνικός Ράχης (13) – ΠΑΟ Παλατίτσια (11)  [0-1]

Νησαϊκός (3) – Νηρέας Βέροιας (10)  [2-1]

Ρεπό : Ακαδημία Βέροιας (2)

 

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου


Α2 Ερασιτεχνική (2ος όμιλος)

15η αγωνιστική

Σαφώς πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, που εκτός της εικόνας που φαίνεται πως αποσαφηνίζεται μετά τα τελευταία ματς, έχει πιο σύντομη διάρκεια καθώς απομένουν οκτώ αγωνιστικές για φινάλε. 

Κεραυνός Επισκοπής (που μετρά 14 στα 14 και μαζί με την ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι οι ομάδες με το απόλυτο σε όλα τα πρωταθλήματα της Ημαθίας) και ΓΑΣ Κοπανού έχουν ξεφύγει σημαντικά στις δύο προνομιούχες θέσεις και πολύ δύσκολα θα απολέσουν τα εισιτήρια που οδηγούν στην Α1. Στην ουρά, η ήττα της Νέας Γενεάς Νικομήδειας από την Ακαδημία Μακροχωρίου, έφεραν τους “κιτρινόμαυρους” σε πιο δυσχερή θέση ωστόσο μετά και την ενίσχυση της στο μεταγραφικό παζάρι, θα τα παίξει “όλα για όλα” μέχρι το τέλος.

Στην αυριανή 15η αγωνιστική υποδέχεται τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου και μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει στη συνέχεια, ενώ την ίδια ώρα ο προτελευταίος Απόλλων Λυκογιάννης δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του ΓΑΣ Κοπανού. Σε πιο πλεονεκτική θέση η Ακαδημία Μακροχωρίου, που αύριο έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο, υποδεχόμενη τη Δόξα Νάουσας, που στον πάγκο της έχει πλέον τον Βαγγέλη Μίσκο, αντί του Γιώργου Κασαπίδη που παραιτήθηκε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Νέα Γενεά Νικομήδειας (12) – Απόλλων Αγίου Γεωργίου (9)  [1-3]

Ελπίδα Μονοσπίτων (3) – Θύελλα Στενημάχου (5)  [2-4]

Ακαδημία Μακροχωρίου (10) – Δόξα Νάουσας (8)  [0-2]

ΓΑΣ Κοπανού (2) – Απόλλων Λυκογιάννης (11)  [8-2]

ΑΕΠ Βέροιας (6) – ΑΟ Μαρίνας (7)  [0-1]

Ολυμπιακός Νάουσας (4) – Κεραυνός Επισκοπής (1)  [1-2]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 2ου ομίλου


Β Ερασιτεχνική

13η αγωνιστική

Ένα μόλις ανοιχτό  “μέτωπο” παρέμεινε στη Β Ερασιτεχνική κι αυτό (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) κλείνει οριστικά. Κι αυτό γιατί, το τέταρτο εισιτήριο για την άνοδο στην Α2, φαίνεται πως “αγκαλιάζει” ο ΑΣ Πατρίδας καθώς με νίκη κόντρα στον ουραγό και ήδη υποβιβασμένο Ερμή Τριλόφου, πανηγυρίζει και μαθηματικά (μία αγωνιστική πριν το τέλος) την επιστροφή της στη δεύτερη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Τον τίτλο έχει ήδη κατακτήσει ο ΜΑΣ Βεργίνας, που αγωνίζεται αύριο στο Λαζοχώρι κόντρα στον Μακεδόνα Βέροιας, ενώ η δεύτερη θέση θα κριθεί κατά πάσα πιθανότητα στο αυριανό παιχνίδι του Σχοινά, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Νίκη Αγκαθιάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στη Β Ερασιτεχνική, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

AΕ Σχοινά (2) – Νίκη Αγκαθιάς (3)  [0-2]

AE Σφηκιάς (5) – ΑΟ Συκιάς (6)  [3-5]

ΑΣ Πατρίδας (4) – Ερμής Τριλόφου (8)  [1-0]

Μακεδόνας Βέροιας (7) – ΜΑΣ Βεργίνας (1)  [1-3]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P