Super League 1

Football League – Ντέρμπι από τα παλιά στο Αλκαζάρ!

larisa-iraklis-665x363Λάρισα και Ηρακλής διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα στις 16:00 για την 13η αγωνιστική, σε ένα ντέρμπι… πλέι οφ.

Οι «βυσσινί» βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο, ψάχνοντας τη σταθερότητα, μετά από ένα ταραχώδες ξεκίνημα στη σεζόν, σε όλα τα επίπεδα. Με νέους παίκτες και τον Τζαναβάρα στο τιμόνι, αναζητούν την ηρεμία που θα φέρει και την επίτευξη των στόχων. Αμφίβολοι είναι οι Γκούρτσας και Περίκο, ενώ δεν είναι έτοιμοι οι Σταθάκης, Φλεριβάλ και Πίντο.

Η αποστολή της Λάρισας:

Αποστολίδης, Παπαγιάννης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Κουρτεσιώτης, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Μελισσάς, Καρανίκας, Λύρας, Μπλέντι, Νεμπεγλέρας, Σουάνης, Μπιλά, Μπόγιοβιτς, Γκούρτσας και Περίκο.

Ο Ηρακλής αποτελεί φέτος την πιο σταθερή δύναμη στον βόρειο όμιλο και αυτό αποτυπώνεται και στη βαθμολογία της οποίας ηγείται. Στον Γηραιό προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, αλλά μέσα στο γήπεδο αποδίδει πολύ καλά η ομάδα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος υπολογίζει τον νεοαποκτηθέντα ΗλίαΤσιλιγκίρη, αλλά και τον Νίκο Πορτουλίδη, ενώ εκτός μάχης τέθηκαν οι Τόσκας, Σμίλτος, Λαδάς και Μπάμπα.

Η αποστολή του Ηρακλή:

Χούαντερσον, Παπαθανασίου, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Αγγελούδης, Κάσσος και Τσιλιγκίρης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P