Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – ΜΕΓΑΛΗ Άρσεναλ μεγάλος Βενγκέρ! (vid)

e81bcb6d7f1073064432597af6486e2a_LΗ Άρσεναλ νίκησε 2-0 την Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Έτιχαντ»  στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Premier League , πλησίασε στον ένα βαθμό την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υποχρέωσε την περυσινή πρωταθλήτρια να μείνει πέντε βαθμούς μακριά  από την πρωτοπόρο  Τσέλσι.

Οι «κανονιέρηδες» ξεκίνησαν πολύ δυνατά και αφού απείλησαν πρώτα με τον Σάντσες και έπειτα με κεφαλιά του Ζιρού μετά από σέντρα του Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν  κέρδισαν πέναλτι στο 23’  μετά από μαρκάρισμα του Κομπανί στον Μονρεάλ  και την εσχάτη των ποινών αξιοποίησε ο Καθόρλα για το 0-1.

Στο β’ μέρος οι «πολίτες» πίεσαν , απείλησαν και έχασαν ορισμένες καλές ευκαιρίες με σημαντικότερη  αυτή του 60’ όταν την τελευταία στιγμή ο Κοσιελνί κατάφερε να διώξει προ του Αγουέρο που ήταν έτοιμος να κάνει το 1-1.

Και σα να μην έφθανε αυτό για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ο Ζιρού με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καθόρλα νίκησε τον Χαρτ για το 0-2.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε για να πάρει η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ  μία σπουδαία νίκη και τρεις βαθμούς στην προσπάθεια της να μείνει σε τροχιά 4αδας.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Φερναντίνιο (63’ Λάμπαρντ), Φερνάντο, Νάβας (76’ Τζέκο), Σίλβα, Μίλνερ (46’ Γιόβετιτς), Αγουέρο

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκελέν, Ράμσεϊ (86’ Φλαμινί), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (66’ Ροσίτσκι), Καθόρλα, Αλέξις (85’ Γκιγκς) , Ζιρού

δείτε το βίντεο στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected