Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ολλανδία – Σοκ από τις αποκαλύψεις για στημένα ματς του Άγιαξ και της Φέγενορτ!

ImageHandlerΣάλο έχει προκαλέσει στο ολλανδικό ποδόσφαιρο το δημοσίευμα της εφημερίδας «De Volkskrant», που καταγγέλλει ανοιχτά πως δύο παιχνίδια της Βίλεμ για την σεζόν 2009-10 ήταν στημένα!

Πρόκειται για τις αναμετρήσεις απέναντι στον Άγιαξ (17/10/2009) στο οποίο ο Αίαντας κέρδισε με 4-0 και το παιχνίδι με την Φέγενορντ στο οποίος η ομάδα του Ρότερνταμ επικράτησε με 1-0. Η εφημερίδα καταγγέλλει πως βασικό γρανάζι σε αυτά τα χειραγωγημένα ματς είναι ο τότε μέσος της Βίλεμ (σήμερα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας) Ιμπραΐμ Κάργκμπο, ο οποίος ήταν αυτός που συνεργάστηκε με το κύκλωμα, δίνοντας στους τότε συμπαίκτες του να μοιραστούν το ποσό των 100.000 ευρώ.

«Με βάση την σοβαρότητα της καταγγελίας, ζητάμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να ανοίξει άμεσα έρευνα», ήταν η επίσημη ανακοίνωση της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Η διοίκηση της Βίλεμ δήλωσε σοκαρισμένη από τις καταγγελίες και ζήτησε διαλεύκανση της απόφασης, ενώ η πέτρα του σκανδάλου Ιμπραΐμ Κάργκμπο δήλωσε αθώος: «ποτέ δεν έχω πάρει χρήματα από κανέναν», ήταν η σύντομη τοποθέτηση του ιβοριανού μέσου. 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected