Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Άρης – Παίρνει και Σαμαρά!

dd61d623be8caccb9f36ecfa8ecd98dc_LΤον Δημήτρη Σαμαρά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Τύρναβο, αναμένεται να αποκτήσει ο Άρης καθώς είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τον έμπειρο στόπερ.

Δυναμικά για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα τον βοηθήσουν να επιτύχει τον στόχο της ανόδου κινείται ο Άρης. Οι «κίτρινοι» έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και επιθετικού, και φαίνεται πως έχουν ήδη βρει τον πρώτο. Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Άρη είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Δημήτρη Σαμαρά (αριστερά στη φωτο).

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε τη Δευτέρα (19/01) το συμβόλαιό του με τον Τύρναβο και φέρεται έτοιμος να υπογράψει με τους Θεσσαλονικείς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαμαράς στο παρελθόν είχε υπάρξει δυο φορές ποδοσφαιριστής του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στη Βέροια, με τον επικεφαλής του Άρη να έχει εξαιρετική άποψη για τον έμπειρο στόπερ. Πέραν της ομάδας της Ημαθίας, ο Σαμαράς έχει αγωνιστεί σε Λύκους, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου και Αιγινιακό, πριν βρεθεί στην αρχή της φετινής χρονιάς στον Τύρναβο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected