Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Θύελλα Φιλώτα – “Μεγάλο ταλέντο” χαρακτήρισε ο Παπανώτας τον Στεργάκη

5b9de19997a6598465ff3fffa019cf74_LΠιστή στη φιλοσοφία της η Θύελλα Φιλώτα προχώρησε στην απόκτηση του 16χρονου τερματοφύλακα Αντώνη Στεργάκη.

Η ομάδα της Φλώρινας θέλει να δουλεύει με νεαρά ταλέντα, στα οποία δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούν στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες. Εκφραστής αυτής της φιλοσοφίας είναι και ο προπονητής της Θύελλας, Νίκος Παπανώτας, ο οποίος θέλει να δουλεύει με νέα παιδιά και να αναδεικνύει ταλέντα.

Ο Αντώνης Στεργάκης είναι ένα από τα γνήσια ταλέντα τερματοφυλάκων που έχουν αναδειχτεί από τις ακαδημίες του Θοδωρή Κάντα στη Θεσσαλονίκη και ανήκε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Έχει ύψος 1.93μ. και πολύ καλά τεχνικά στοιχεία, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Σε δηλώσεις του στο Onsports ο Νίκος Παπανώτας μίλησε για την ευκαιρία του νεαρού γκολκίπερ:

«Ο Στεργάκης έχει πλούσια σωματικά προσόντα και τεχνικά χαρακτηριστικά που θα τα ζήλευαν και έμπειροι τερματοφύλακες. Αποκτήθηκε από τη Θύελλα Φιλώτα, που στηρίζεται σε νεαρά παιδιά για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Στη Θύελλα ο Στεργάκης θα πάρει τις ευκαιρίες που πρέπει για να πάρει τις εμπειρίες που χρειάζεται, αλλά και να δείξει τις πολύ μεγάλες δυνατότητές του. Εξάλλου, η Γ’ Εθνική είναι ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα μπορέσει να αποκτήσει παραστάσεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι στη Θύελλα που θα δουλέψουμε μαζί του και ελπίζουμε η ομάδα μας να αποτελέσει ένα σκαλοπάτι για τον Στεργάκη, προκειμένου να κάνει λαμπρή καριέρα. Διαθέτει πολύ καλά προσόντα και στοιχεία που υπόσχονται μια εξαιρετική πορεία».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected