Κύπελλο Ελλάδος

SKODA Ξάνθη – Παναθηναϊκός (1-1) Στο 65′ ο Βασιλακάκης (vid)

karelisxanthiΜε το γκολ του Νίκου Καρέλη στο 88′ ο Παναθηναϊκός πήρε πολύτιμη ισοπαλία με γκολ στα Πηγάδια από την Ξάνθη (1-1) και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η ρεβάνς στη Λεωφόρο στις 29/01.

Ο σχετικά βαρύς αγωνιστικός χώρος άνοιξε από νωρίς το παιχνίδι στα Πηγάδια. Οι μεγάλες μπάλες από την άμυνα στην επίθεση δημιουργούσαν προβλήματα στις άμυνες, ιδιαίτερα όμως σ’ αυτή του Παναθηναϊκού που έχει πολλά βαριά κορμιά.

Από τη στιγμή που οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να κάνουν καθαρή ευκαιρία αν και μπήκαν πολλές φορές με αξιώσεις στη μεγάλη περιοχή (ο Καρέλης εκεί δεν είχε τις καλύτερες επιλογές), δέχθηκαν την πίεση του αντιπάλου τους και η αλήθεια είναι ότι παρουσιάστηκαν ευάλωτοι στην πίεση.

Ο Κλέιτον και ο Σολτάνι δοκίμασαν τα αντανακλαστικά του Κοτσόλη ο οποίος αντέδρασε με επιτυχία στο 24′ και στο 31′, στο 43′ όμως το μονοκόμματο σουτ του Λουσέρο μετά τη σέντρα ακριβείας του Μπέρτου δεν άφησε περιθώρια στον Ελληνα πορτιέρο.Το 1-0 ήταν γεγονός.

Το γκολ, στη θεωρία τουλάχιστον, θα έπρεπε να προκαλέσει την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Πρακτικά όμως οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλά πράγματα γιατί ούτε χώρους είχαν ούτες καλές επιλογές στις πάσες τους.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected