Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Τύρναβος – Ολυμπιακός (0-3) Η μεγάλη επιστροφή του “Μιχάλη”!

3eb8fe751f668b9ae2111055c0257b75_64264Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα κέρδισε εύκολα με 0-3 τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ την Τετάρτη (21/1) και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς του Καραϊσκάκη την επόμενη εβδομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» όμως έχουν και δεύτερο λόγο για να πανηγυρίζουν, ακόμα πιο σημαντικό. Ο Μάικλ Ολαϊτάν επέστρεψε στη δράση μετά από περίπου 11 μήνες δείχνοντας και πάλι δυνατός μετά την περιπέτεια της υγείας του. Γερός επέστρεψε και ο Μιλιβόγεβιτς μετά από αρκετό καιρό, με τον Σέρβο μάλιστα να βρίσκει και δίχτυα.

Οι δύο αυτές επιστροφές ενδεχομένως να επισκίασαν κάπως την εμφάνιση του Μπενίτες, που σκόραρε δύο φορές, καθαρίζοντας από το α’ μέρος. Ο Περέιρα παρέταξε μία 11άδα με ρεζέρβες, που δεν χρειάστηκε να φορτσάρει σε κανένα σημείο του αγώνα για να φτάσει στην άνετη νίκη.

Ο Τύρναβος από την άλλη είχε καλό πρόσωπο στο β’ μέρος, δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά έπεσε στον Μέγερι. Για τους Θεσσαλούς πάντως, που ούτως ή άλλως έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, το ματς ήταν ιστορικής σημασίας, αφού ήταν το πρώτο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαιτητής είναι ο Λαμπρόπουλος (Ηλείας) με βοηθούς τους Αλεξέα (Μεσσηνίας) και Πετρόπουλο (Αρκαδίας).

Συνθέσεις

Τύρναβος (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιανός, Καραμανλής, Χαλούλος, Κισκαμπάνης, Παπασάββας (68’ Αλεξίου), Ντατίδης (46’ Μιλουτίνοβιτς), Ιβανίδης, Γεωργίου, Πογκόνγκ, Οττα (46’ Σολφερίνο).

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Μέγιερι, Γιαννούλης, Σιόβας, Βούρος, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Πελέ (62’ Φορτούνης), Γκαζαριάν (72’ Μιλιβόγεβιτς), Ντουρμάζ, Μπενίτες (62’ Ολαϊτάν), Διαμαντάκος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected