Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Με Σεβίλλη και δύο «ειδικά» από Euroleague

euroleague_official_1Περιορισμένο το σημερινό κουπόνι, καθώς απαρτίζεται από μόλις πέντε παιχνίδια. Η μοναδική επιλογή μας από το ποδόσφαιρο έρχεται από την αναμέτρηση της Εσπανιόλ με τη Σεβίλλη για το Κόπα ντελ Ρέι. Ταυτόχρονα, η Euroleague μας προσφέρει δύο ειδικά στοιχήματα.

Στο Betarades.gr, πέρα από τα previews των αγώνων και τα καθημερινά προγνωστικά, μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από το onlineστοίχημα και τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως η Pokerstars.

Συνεχίζει το σερί η Σεβίλλη

Η μοναδική ποδοσφαιρική μας πρόταση είναι το «2 DNB» της Σεβίλλης επί της Εσπανιόλ σε απόδοση 1.80 (Draw NBet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Το «πρώτο ημίχρονο» των προημιτελικών για το φετινό Κόπα ντελ Ρέι ολοκληρώνεται σήμερα με την αναμέτρηση του «Κορνεγιά» ανάμεσα στην Εσπανιόλ και τη Σεβίλλη. Αμφότερες οι αντίπαλοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ η Εσπανιόλ ψάχνει και μία έμμεση εκδίκηση για την ήττα από τους Ανδαλουσιάνους στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σέρχιο Γκονζάλεθ προέρχεται από τις «κολλητές» εντός έδρας νίκες επί των Βαλένθια (2-0 για Κόπα ντελ Ρέι) και Θέλτα (1-0), δείχνοντας ότι το «Κορνεγιά» αποτελεί φέτος τη μεγάλη της δύναμη. Αυτά τα δύο αποτελέσματα έβαλαν τέλος σε ένα σερί τριών ηττών για όλες τις διοργανώσεις.

Η Σεβίλλη, από την πλευρά της, θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί, καθώς προέρχεται από πέντε «κολλητές» νίκες σε πρωτάθλημα και Κόπα ντελ Ρέι. Σε ευρύτερο πλαίσιο, η ομάδα του Έμερι είναι αήττητη στην τελευταία δεκάδα αγώνων της (9-1-0), κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων. Το θετικό είναι ότι παρουσιάζει εξαιρετική λειτουργία σε όλες τις γραμμές, καθώς πέρα από την επιθετική δεινότητα καταφέρνει και ανταποκρίνεται άψογα και στα αμυντικά καθήκοντα (έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της). Οι Σεβιγιάνοι βρίσκονται εντός της ζώνης του Τσάμπιονς Λιγκ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (στο +1 από την 5η Βαλένθια, στο +4 από την 6η Βιγιαρεάλ), έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.

Καλή επίδοση ο Σλότερ, διψήφιος ο Μπιέλιτσα

Περνάμε στο μπάσκετ, όπου η πρώτη μας πρόταση έρχεται από την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό και είναι οιOver 12.5 πόντοι του Σλότερ σε απόδοση 1.87. Ο Σλότερ είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού σε Euroleague και Ελλάδα με 12.3 και 12 πόντους αντίστοιχα. Στο ΤΟΡ-16 έχει μέχρι στιγμής 15 με τη Μακάμπι, 7 με την Μπαρτσελόνα και 11 με την Ζαλγκίρις. Σήμερα θα πάει περισσότερες προσπάθειες αφού ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί σκορ επειδή θα λείψουν οι 8.5 πόντοι του Παππά, οι 8.3 πόντοι του Γιάνκοβιτς και οι 8.3 πόντοι του Μαυροκεφαλίδη. Γενικά η Ρεάλ στην έδρα της, αν βολέψει το παιχνίδι, επιτρέπει πόντους από τους αντίπαλους γκαρντ. Για παράδειγμα στη Μαδρίτη είχαν 23 ο Ρότσεστι της Νίζνι, 14 ο Λόγκαν και 16 ο Σόσα της Σάσσαρι, 11 ο Αρσλάν και 11 ο Αρόγιο της Γαλατασαράι, 14 ο Λάνγκφορντ και 23 ο Τζέρελς της Ούνιξ. Ο Σλότερ έχει ξεπεράσει τους 12.5 πόντους σε επτά παιχνίδια μέχρι σήμερα και έχει άλλες δύο φορές 11. Είναι ικανός να κάνει καλή επίδοση απόψε οπότε η επιλογή είναι το Over 12.5 πόντοι του Έι Τζέι Σλότερ.

Betarades_1000x600

Η δεύτερη μπασκετική πρόταση αφορά τους Over 10.5 πόντους για τον Μπιέλιτσα στην αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την Ούλκερ/Φενερμπαχτσέ (απόδοση 1.87). Ο Σέρβος πάουερ-φόργουορντ ανήκει στις 3 πιο αξιόπιστες επιθετικές λύσεις της Ούλκερ. Με 11.1 πόντους ανά παιχνίδι είναι τρίτος σκόρερ πίσω από τους 18 του Γκάουντλοκ και 11.3 του Μπογκντάνοβιτς. Στην Τουρκία σκοράρει ελαφρώς καλύτερα, με 13.1 πόντους ανά παιχνίδι. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό τα πήγαινε εξαιρετικά όμως όταν έπρεπε να περάσει η μπάλα και από τα χέρια του ο Γκάουντλοκ δεν πάσαρε σε κανέναν και ουσιαστικά εκείνος έφταιγε που η Ούλκερ ηττήθηκε παρόλο τους 23 πόντους. Σήμερα που ο αγώνας στο Μιλάνο είναι πολύ σημαντικός η Ούλκερ θα χρειαστεί να βρει πολλές λύσεις από διάφορους αθλητές για να νικήσει. Στους δύο αγώνες της Ούλκερ με αντίπαλο την Αρμάνι η Μπιέλιτσα είχε 11 και 11 πόντους. Είναι ικανός να κάνει μια παρόμοια επίδοση απόψε και να επαληθεύσει το Over 10.5 πόντοι. Άλλωστε σε εκείνη την θέση η Αρμάνι δεν έχει ικανό αμυντικό. Επιλογή λοιπόν Over 10.5 πόντοι του Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected