Κατηγορίες
Αθλήματα

Τένις – Το ρεπορτάζ του ImathiaSportsNews στον Όμιλο Αντισφαίρισης “Αλέξανδρος Βέροιας” (photos+video)

DSCN3817

Γιώργος Ευσταθίου, Σταύρος Κουκουλομάτης

Μία ξεχωριστή εμπειρία ζήσαμε την Τετάρτη (21/1), στο ρεπορτάζ που κάναμε σε ένα άθλημα που μπορεί να μην προβάλλεται στον βαθμό που προβάλλονται το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, ελκύει όμως το ενδιαφέρον πολλών χιλιάδων ανθρώπων και γνωρίζει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερη άνθηση στη χώρα μας.

Η αντισφαίριση στην Ημαθία πραγματοποιεί σταδιακά αλλά σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια και λιθαράκι στη βελτίωση και ανάδειξη του αθλήματος στον νομό μας βάζει καθημερινά και ο Όμιλος Αντισφαίρισης “Αλέξανδρος Βέροιας“, με έδρα τη Ραχιά. Η δουλειά που γίνεται από τον υπεύθυνο και ιδρυτή του συλλόγου, Σταύρο Κουκουλομάτη πολύ σημαντική και με πολύ μεράκι, ο οποίος δημιούργησε τον δικό του, ιδιωτικό χώρο στην περιοχή “Καβάκια” Ραχιάς. Εντυπωσιακές πραγματικά εγκαταστάσεις, με οροφή και τελευταίας τεχνολογίας ταρτάν, απαραίτητα εχέγγυα για την καθημερινή προπόνηση των αθλητών, που σταδιακά αυξάνουν τη δύναμη του συλλόγου όντας απόλυτα ευχαριστημένοι με τις υποδομές αλλά και την τεχνογνωσία του έμπειρου προπονητή.

Το ImathiaSportsNews βρέθηκε την Τετάρτη στο κλειστό, όπου πραγματοποίησε την ατομική του προπόνηση ο αθλητής του συλλόγου, Γιώργος Ευσταθίου ο οποίος όπως θα δείτε και στις δηλώσεις του είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο και ιδιαίτερα ευτυχής που συνεργάζεται με τον Σταύρο Κουκουλομάτη.

Ο παλαίμαχος αθλητής, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, μίλησε για τον σύλλογο που μετρά 6 χρόνια περίπου ζωής και που αυξάνει τη δυναμική του το τελευταίο διάστημα, καθώς πάνω από 50 είναι τα μέλη πλέον του ΟΑ Αλέξανδρος. Ο σύλλογος, εκτός των Δημοτικών Γηπέδων της Ραχιάς, χρησιμοποιεί και το κλειστό στα “Καβάκια” καθώς βοηθά κατά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ενώ όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ήδη ετοιμάζεται και το ανοιχτό γήπεδο, που θα ολοκληρώσει το συγκρότημα και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να προπονούνται αποκλειστικά στον χώρο αυτό.

Όπως θα ακούσετε και στη συνέντευξη του έμπειρου τεχνικού,  οι διακρίσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα είναι συνεχόμενες και εκθειάζει την προσπάθεια που γίνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί (παρά τη γενικότερη ύφεση) για την ανάδειξη και προβολή του αθλήματος στη χώρα μας.

Εμείς ευχόμαστε στον Σταύρο Κουκουλομάτη και στον σύλλογο “Αλέξανδρος Βέροιας” πολλές επιτυχίες και διακρίσεις στο μέλλον!

*δείτε αργότερα το βίντεο με τις συνεντεύξεις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected