K20 - K17 - K15

Βέροια Κ15 – SKODA Ξάνθη Κ15 1-2

panetolikosk17Πολύ καλή απόδοση αλλά ήττα για την Κ15 της Βέροιας, που παρά τις απουσίες βασικών παικτών έπαιξε στα ίσια την αντίστοιχη της SKODA Ξάνθη αλλά ηττήθηκε στο τέλος με σκορ 1-2. 

Η ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη αγωνίστηκε χωρίς τους Ταλέμπορα, Χρυσόπουλο, Καϊσίδη και Πάνου, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, λόγω της εκλογικής διαδικασίας την ερχόμενη Κυριακή. Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο από την βροχή του τελευταίου 24ωρου, οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, με τους Ακρίτες να φεύγουν με το “ροζ φύλλο” επτά λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Το πρώτο μέρος ήταν μετριότατο, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε πολλά λάθη και χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες, το αποτέλεσμα παρέμεινε στο στείρο 0-0 μέχρι την ανάπαυλα. Το δεύτερο 45λεπτο είχε καλύτερο ρυθμό και σ αυτό βοήθησε το γρήγορο τέρμα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στο 50ο λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ, εκμεταλλευόμενοι την ολιγωρία της άμυνας της “Βασίλισσας”.

Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν γρήγορα, βγήκαν στην επίθεση και στο 57′ κατόρθωσαν να φέρουν το ματς στα ίσια, χάρη σε μια ατομική προσπάθεια και ιδανική εκτέλεση από τον Φωτόπουλο. Το γκολ αυτό άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού, το οποίο έγινε πιο δυνατό και με περισσότερες προσωπικές μονομαχίες.

Η SKODA κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 73′ όταν η εκτέλεση του φάουλ βρήκε τη γωνία του Βενετικίδη, τέρμα που έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να επιστρέψουν στη Ξάνθη όντας και πάλι (έστω και προσωρινά) στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Μοσχόπουλο Δ.

Η σύνθεση της Βέροιας

Βενετικίδης, Γκαλίτσιος, Καγκελίδης, Κουτσούκης, Σερέτης (70′ Αθανασιάδης), Τζίρος, Γκουτζιλίκας (35′ λ.τ. Καραγιάννης / 70′ λ.τ. Γαλατσίδας), Παπακωνσταντίνου, Φωτόπουλος, Πετρούσης, Τρούπκος (52′ Σαρηγιαννίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected