Κατηγορίες
Football League

Αχαρναϊκός – Επισκοπή (4-2) Νικηφόρο το ντεμπούτο Τσιάμη!

Χωρίς τίτλοΟ Αχαρναϊκός επικράτησε 4-2 της Επισκοπής και κερδίζει έδαφος στην βαθμολογία.

Η ομάδα του Ρεθύμνου άγχωσε τον Αχαρναϊκό στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στο Μενίδι, αλλά βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει στο ματς και μάλιστα να φτάσει στο 4-2. Η Επισκοπή άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό μετά από αντεπίθεση και ωραίο τελείωμα του Δουμάνη, όμως οι απαντήσεις των γηπεδούχων ήταν άμεσες, με τον Καλογερόπουλο να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 26ο λεπτό και το αποτέλεσμα να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Ο Αχαρναϊκός πίεσε από την αρχή στο δεύτερο μέρος, προσπάθησε να μπει με σωστό τρόπο στην περιοχή, αλλά έδειχνε πως υπάρχει άγχος στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί στο 56ο λεπτό όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και δεν προηγήθηκε πάλι η κρητική ομάδα με τον Νικόλτση.

Στην επόμενη φάση ο Γέσιτς κέρδισε πέναλτι από τον Μανουσάκη και το εκτέλεσε εύστοχα για να κάνει το 2-1 στο 59ο λεπτό. Από εκεί και πέρα λύθηκαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών, βρήκαν και χώρους αφού η Επισκοπή βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει και ο Ταμπάκης στο 75ο λεπτο και ο Γέσιτς στο 83ο λεπτό έγραψαν το 4-1 για τον Αχαρναϊκό. Το σκορ έκλεισε στο 87ο λεπτό ο Δρακάκης με κεφαλιά που διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Συνθέσεις

Αχαρναϊκός : Παγούδης Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης (84′ Αθανασίου), Γέσιτς, Καλογερόπουλος (79′ Σκαθαρούδης), Νιάρος (52′ Τσιάμης), Παπατόλιος, Ιωαννίδης, Ιορδανίδης

Επισκοπή : Κελαϊδης, Λιονάκης, Δελήμπασης (77′ Δρακάκης), Δουμάνης (71′ Βιτώρος), Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Λάμπρου (71′ Βιγιαφάνε), Βουρβαχάκης, Ράντοβιτς, Μανουσάκης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected