Κατηγορίες
Super League 1

SKODA Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) Η μάχη Βασιλακάκη με Ηλιάδη δεν ανέδειξε νικητή

700975a2fed201435b24ae0ad2575f97_LΧωρίς νίκη παρέμειναν στο 2015 Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στα Πηγάδια.

Η ακριτική ομάδα προηγήθηκε στο 54’ με γκολ του Κλέιτον, όμως οι Γιαννιώτες απάντησαν στο 75’ με τέρμα του Τσάβες. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις, με τους γηπεδούχους να επισκέπτονται πιο συχνά τα καρέ του Βελλίδη, αλλά και ο ΠΑΣ ήταν απειλητικός, με το 1-1 να είναι δίκαιο αποτέλεσμα.

Καλός ρυθμός, χωρίς γκολ

Πιο καλά μπήκε η Ξάνθη στο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς από την δυνατή βροχόπτωση που προηγήθηκε. Στο πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι πίεζαν και στο 9’ σουτ του Γκομσί απέκρουσε δύσκολα ο Βελλίδης σε κόρνερ. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ προσπάθησε να ισορροπήσει και στο 28’ από λάθη των γηπεδούχων, η κεφαλιά του Ακόστα πέρασε άουτ. Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο με τρελό ρυθμό στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις, αλλά να μη φτάνουν στο γκολ.

Κλέιτον και Τσάβες

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια ελαφρά υπεροχή της Ξάνθης και στο 54’ ο Κλέιτον, στην πρώτη καλή φάση της ομάδας έκανε το 1-0, μετά από ασίστ του Λουσέρο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το σάστισμα του ΠΑΣ και πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, αλλά γρήγορα οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη ισορρόπησαν. Και στο 75’ ο Τσάβες με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ναδάλες ισοφάρισε σε 1-1.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected