Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Λαμία – Το πήρε…πάνω το ο πρόεδρος και πάει για δύο “μπαμ”!

Χωρίς τίτλοΛάτιν «χτύπημα» για Λαμία. Προς Κομοτηνή ο Λεάντρο, ανοικτό του προπονητή!

Ανοικτό εξακολουθεί να παραμένει το θέμα πρόσληψης του προπονητή στη Λαμία. Ο Παύλος Δερμιτζάκης, όπως σας ενημέρωσε την Κυριακή (25/01) το flnews.gr, μετέβη στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και συζήτησε με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, όμως συμφωνία δεν επετεύχθη. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι στη λίστα έχουν προστεθεί οι Σάκης Τσιώλης, Σούλης Παπαδόπουλος, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει έως το βράδυ της Τρίτης (27/01).

Παράλληλα, όμως «τρέχουν» και τα μεταγραφικά θέματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr οι «κυανόλευκοι» κινούνται για να αποκτήσουν τον Αργεντινό αμυντικό μέσο, Σεμπάστιαν Σέτι που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα και τον συμπατριώτη του, Εστεμπάν Σολάρι! Ο 34χρονος επιθετικός που φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης πέρυσι (34 συμμετοχές, 16 γκολ), αγωνίζεται πλέον στην Κίνα (11 ματς) με τη Νταλιάν Αερμπίν και δεν αποκλείεται σύντομα να έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό της Λαμίας!

Αντίθετα, παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Λεάντρο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είχε αποκλειστεί από την αποστολή για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, επιστρέφει στον Ολυμπιακό όπου ανήκει και οι πληροφορίες του flnews.gr τον θέλουν να συνεχίζει στον Πανθρακικό!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected