Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Παναιγιάλειος – Ανακοίνωσε Πιζ, αποχώρησε ο Τσατσαρής

angel_610x400Παίκτης του Παναιγιαλείου ο 23χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, έλυσε το συμβόλαιο του με τους Αιγιώτες ο δεύτερος.

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή για τον Παναιγιάλειο. Οι “μελανόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αργεντίνου Άνχελ Πιζ, ενώ παράλληλα κοινοποίησαν το “διαζύγιο” με τον Κώστα Τσατσαρή.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Angel Piz (Άνχελ Πιζ). Ο 23χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και σήμερα το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία τού συλλόγου, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημα ιστοσελίδα τού Παναιγιαλείου ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτόν τον σύλλογο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το πώς θα παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης τού Παναιγιαλείου γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1992 στην Γκοϊά του Κοριέντες και ξεκίνησε την καριέρα του στην Τσακαρίτα σε ηλικία 18 χρόνων. Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης για να φορέσει τη φανέλα τής Ράμπλα Τζούνιορ, απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος.”

“Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ανακοινώνει τη λύση τής συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τσατσαρή. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία τής ΠΑΕ και υπέγραψε την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα. Η διοίκηση του Παναιγιάλειου τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και την προσφορά τους στον «μελανόλευκο» σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected