Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Λαμία για Πινέιρο, Επισκοπή για Βουτσιώτη!

pineiro3_610x400Ο Πορτογάλος μέσος έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την ομάδα της Φθιώτιδας και είναι έτοιμος να πει το “ναι”.

Το ενδιαφέρον της Λαμίας για τον Μπρούνο Πινέιρο είναι εδώ και καιρό γνωστό, ενώ φήμες τον ήθελαν να έχει δεχθεί κρούση και από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Φαίνεται όμως πως ο Πορτογάλος έχει αποφασίσει να επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό της ομάδας της Φθιώτιδας, αφού έχει δεχθεί μια άκρως δελεαστική, από οικονομικής πλευράς, πρόταση!

Ο 28χρονος μέσος που αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και πέρυσι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με τη Νίκη Βόλου (20 συμμετοχές και 1 τέρμα), το περασμένο διάστημα αγωνίστηκε στην Ινδία και είναι πάλι ελεύθερος.

πηγή

voutsiotis_610x400

Παίκτης της Επισκοπής θα πρέπει να λογίζεται ο 21χρονος. Καταλήγει σε κόουτς τερματοφυλάκων ο Βέλιτς.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό «χτύπημα» τηςΕπισκοπής κατά τη χειμερινή περίοδο ο Δημήτρης Βουτσιώτης. Ο 21χρονος επιτελικός χαφ μετακομίζει στο Ρέθυμνο απ’ τη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο, έχει ήδη υπογράψει και καλείται να πείσει για τις δυνατότητές του τον Γιάσμινκο Βέλιτς.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός άσος έχει αναδειχθεί απ’ τις ακαδημίες του Ολυμπιακού (όπου ήταν και αρχηγός), ενώ έχει περάσει από τον Ιωνικό.

Από ‘κει και πέρα ο νέος τεχνικός της Επισκοπής καλείται να… ολοκληρώσει το τεχνικό τιμ του με την πρόσληψη προπονητή τερματοφυλάκων. Τα δύο ονόματα που έχουν βγει στο… φως είναι αυτά των Γιάννη Μπακόπουλου (εφόσον φύγει απ’ τα Χανιά) και Μάριο Γκαλίνοβιτς, του παλαίμαχου πορτιέρο του Παναθηναϊκού, απ’ όπου και τον γνωρίζει ο Βέλιτς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected