Football League

Football League – Τα βλέμματα στο εξ αναβολής ματς του Ιονίου

51bdb67d0168221ede149772b9c3c72c_LΜε καθυστέρηση αρκετών ημερών θα διεξαχθεί σήμερα το παιχνίδι της Ζακύνθου με τη Λάρισα, όπου οι δύο ομάδες παλεύουν για να μπουν στην τριάδα.

Το ματς της 12ης αγωνιστικής είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας και ορίστηκε για σήμερα στις 15:00, καιρού επιτρέποντος. Και οι δύο ομάδες παλεύουν για να μπουν και να εδραιωθούν στην πρώτη τριάδα του Βόρειου ομίλου, προκειμένου να συμμετέχουν στα πλέι οφ ανόδου.

Ο Ντάνι Ακίνο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς στην τελευταία προπόνηση συμμετείχε και ο Ουρουγουανός Νίκο Βαρέλα, παρά το σχίσιμο στο γόνατο. Ο τεχνικός των νησιωτών θα ανακοινώσει την αποστολή δύο ώρες πριν τον αγώνα.

Στη Λάρισα, το κλίμα έφτιαξε μετά τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα προβλήματα δε λείπουν για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Οι Πίντο, Σταθάκης, Περίκο και  Φλεριβάλ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Αποστολίδης, Πατσογεώργος, Μουλόπουλος, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Κουρτεσιώτης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Γιάντσης, Ελιομάρ, Μπλέντι, Μπιλά, Λύρας, Σουάνης και Μπόγιοβιτς.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Συμεών Κοσικίδης του συνδέσμου Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών) και Σταύρος Λαμιας (Μεσσηνίας).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected