Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θεσπρωτός – Ρήγας Φεραίος 2-1

1978325_1517561031862071_942673025636601819_oΜεγάλη νίκη για τον Θεσπρωτό, ο οποίος χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντόκου στο 89΄ του αγώνα, κατάφερε να νικήσει στο δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας με 2-1 τον Ρήγα Φεραίο και να ανέβει μόνος στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Την Κυριακή για τους Θεσπρωτούς ακολουθεί η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στην Άρτα με την 2η της βαθμολογίας ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία σήμερα ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα. Από την άλλη μεριά ο Ρήγας Φεραίος έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση (επτά αγώνες χωρίς νίκη), μόλις έναν βαθμό πάνω από τον Πύρασο και είναι μονόδρομος η νίκη στον αγώνα της Κυριακής με τον Οικονόμο στο Βελεστίνο.

Στα αγωνιστικά, ο Θεσπρωτός κατάφερε πολύ νωρίς να βρεθεί μπροστά στο σκορ, όταν στο 8΄ ο Σιάννης εκτέλεσε ένα φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα αναπήδησε στο έδαφος και ο Παππάς από κοντά νίκησε τον Κεφαλά για το 1-0. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας πίεσε στη συνέχεια για ένα δεύτερο τέρμα και είχε μία καλή στιγμή με τον Μηνά. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Στο 32΄ καταγράφηκε η πρώτη σημαντική στιγμή για τον Ρήγα, όταν ο Βενέτης απόκρουσε με δυσκολία την εκτέλεση φάουλ του Τσίπι. Στο 36΄ ο Κεφαλάς πρόλαβε σωτήρια τον Μώκο και στο 43΄ καλή στιγμή για τον Ρήγα, με τον Τσίπι να κάνει το δυνατό πλασέ, αλλά τον Βενέτη να μπλοκάρει την μπάλα.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected